Eurovision 2022: Αμάντα Γεωργιάδη: «Γενικά ο φετινός διαγωνισμός έχει πολλές και όμορφες συμμετοχές»
Eurovision

Eurovision 2022: Αμάντα Γεωργιάδη: «Γενικά ο φετινός διαγωνισμός έχει πολλές και όμορφες συμμετοχές»

Eurovision 2022: «Ονειρεύομαι να καταφέρω με τη live παρουσίαση του «Die Together» να κάνω όλους τους Έλληνες περήφανους», λέει η Αμάντα Γεωργιάδη που θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στη Eurovision, με το συγκεκριμένο τραγούδι.

Η Αμάντα Γεωργιάδη πρόκειται να ανέβει στη σκηνή του Pala Olympico για να εκπροσωπήσει την Ελλάδα στον φετινό διαγωνισμό της Eurovision, με το τραγούδι «Die Together». Σε μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης αποκάλυψε για το αν παρακολουθεί τα στοιχήματα, για τα τραγούδια που έχει ξεχωρίσει από τον φετινό διαγωνισμό, για τους στόχους αλλά και τα όνειρά της...

Τι να περιμένουμε στο stage στον πρώτο ημιτελικό της Eurovision την Τρίτη 10 Μαΐου;

Έχω την τύχη και την τιμή να συνεργάζομαι με τον Φωκά Ευαγγελινό ως προς τη διαμόρφωση της σκηνικής μου παρουσίας. Τον εμπιστεύομαι απόλυτα και χαίρομαι που δουλεύουμε ομαδικά και συνεννοούμαστε με τα μάτια, θα ήθελα πολύ να σας μιλήσω γι' αυτή την όμορφη εμπειρία που ετοιμάζουμε στη σκηνή της Eurovision, αλλά είναι τορ secret! Ελπίζω πάντως, να σας αρέσει πολύ αυτό για το οποίο ήδη δουλεύουμε εντατικά.

Πρώτος στόχος είναι να περάσεις στον τελικό;

Ο πρώτος μου στόχος είναι να δώσω μια καλή εμφάνιση στον ημιτελικό, που να μας φέρει ένα βήμα πριν από μια ακόμα καλύτερη στον τελικό. Με ενδιαφέρει να είμαι καλά στη φωνή μου, στη σκηνική παρουσία, στο να δώσω κάτι από την ψυχή μου σε όσους με παρακολουθήσουν στη σκηνή του Τορίνο.

Αν καταφέρεις αυτό το πρώτο βήμα, τι ονειρεύεσαι για τη μεγάλη βραδιά της 14ης Μαΐου;

Ονειρεύομαι να καταφέρω με τη live παρουσίαση του «Die Together» να κάνω όλους Έλληνες περήφανους. Αυτός είναι ο πιο σημαντικός στόχος για μένα. Ελπίζω μια καλή εμφάνιση να οδηγήσει και σε μια καλή τελική βαθμολογία.

Έχεις μπει στη διαδικασία να κοιτάζεις στοιχήματα;

Θα ήθελα να πω όχι, ότι δεν μπαίνω στη διαδικασία να κοιτάζω τα στοιχήματα και τις προβλέψεις των fans, αλλά ναι, τα κοιτάω. Βοηθάει και σε αυτό, το γεγονός ότι με κάνουν συνεχώς tag οι followers μου.

Έχεις ακούσει τα υπόλοιπα τραγούδια; Ποιο ξεχωρίζεις;

Μου αρέσουν πάρα πολύ τα τραγούδια της Πορτογαλίας, της Σουηδίας, της Κύπρου. Γενικά ο φετινός διαγωνισμός έχει πολλές και όμορφες συμμετοχές.

Οι γονείς σου τι σου Λένε; Η γιαγιά; Από συνεντεύξεις έχουμε καταλάβει ότι της έχεις αδυναμία!

Είναι πολύ διακριτικοί και με εμπνέουν με τα λίγα και απλά τους λόγια. Μου εύχονται καλή επιτυχία και μου θυμίζουν σε κάθε στιγμή πόσο με αγαπούν και με εμπιστεύονται. Λατρεύω την οικογένεια μου. Η γιαγιά μου είναι ένας απίστευτος, θετικός άνθρωπος!

Τι ρόλο έχει η Ελλάδα στη ζωή σου; Έρχεσαι διακοπές; Θα ήθελες να ζήσεις εδώ μόνιμα;

Οι εικόνες της παιδικής μου ηλικίας αλλά και οι νότες αυτής, είναι ελληνικές. Μεγάλωσα έχοντας στα αφτιά μου υπέροχα τραγούδια, όπως το «Μικρό παιδί σαν ήμουνα» του Γιώργου Ζωγράφου, που μου σιγοτραγουδούσε ο μπαμπάς μου όταν ήμουν μωρό. Θυμάμαι επίσης ότι ακούγαμε Χατζιδάκι, Θεοδωράκη, Σαββόπουλο, Ξαρχάκο, μαγικές μουσικές που ακόμα ζουν μέσα στις αναμνήσεις μου. Μάλιστα, η μητέρα μου μου έχει πει πως η πρώτη συναυλία που πήγε στην Ελλάδα, όταν ήταν έγκυος σε μένα, ήταν του Διονύση Σαββόπουλου. Από πιο σύγχρονους καλλιτέχνες προσπαθώ να ανακαλύπτω, συνεχώς νέα πράγματα. Μου αρέσει η Μαρίνα Σάττι.

Πηγή: ΤΥΠΟΣ TV

Διαβάστε επίσης:

Eurovision 2022: Αμάντα Γεωργιάδη για το Die together: «Η ιδέα ήρθε όταν χώρισα»

Eurovision:Η Αμάντα αναχώρησε για Τορίνο–Οι πρώτες φωτό από το αεροδρόμιο αποκλειστικά στο gossip-tv

Αμάντα Γεωργιάδη: «Θέλω με την εμφάνιση μου να κάνω την Ελλάδα περήφανη. Αυτός είναι ο στόχος μου»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved