Σόου για την επιλογή του τραγουδιού της Eurovision σχεδιάζει η ΕΡΤ
Eurovision

Σόου για την επιλογή του τραγουδιού της Eurovision σχεδιάζει η ΕΡΤ

Σε ψυχαγωγικό σόου με τη συμμετοχή του κοινού σχεδιάζει να μετατρέψει την ανάδειξη του τραγουδιού που θα μας εκπροσωπήσει στη Eurovision το 2024 η ΕΡΤ.

Έπειτα από σειρά ετών χωρίς τη διενέργεια ελληνικού τελικού για τη Eurovision και με την επιλογή του τραγουδιού να γίνεται μέσω απευθείας ανάθεσης η διοίκηση της ΕΡΤ εξετάζει το ενδεχόμενο να περάσει στο άλλο άκρο.

Να αξιοποιήσει περαιτέρω τη Eurovision και τη διαδικασία επιλογής του τραγουδιού που θα μας εκπροσωπήσει ως τηλεοπτικό πρόγραμμα και να ανοίξει τη διαδικασία προς το κοινό μέσω televoting.

Ακολουθώντας το παράδειγμα άλλων ευρωπαϊκών χωρών, όπου η διαδικασία επιλογής των υποψηφίων για τη Eurovision γίνεται μέσα από τηλεοπτικές παραγωγές η ΕΡΤ έχει ξεκινήσει να ψάχνει διάφορα φορμάτ από άλλες χώρες για να καταλήξει στο καταλληλότερο concept εκπομπής.

Σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας Real, το πιθανότερο είναι να γίνουν πέντε ή έξι ψυχαγωγικά σόου για την επιλογή του τραγουδιού της Eurovision, στα οποία θα παρουσιαστούν οι υποψήφιοι, και σταδιακά θα πραγματοποιηθεί η ανάδειξη του επίλεκτου τραγουδιού με τη συμμετοχή του κοινού από το σπίτι.

DPG NETWORK

©2010-2023 Gossip-tv.gr - All rights reserved