Eurovision 2023: Στην Ελλάδα η καλλονή Ισραηλινή! Η Noa Kirel είναι το απόλυτο φαβορί
Eurovision

Eurovision 2023: Στην Ελλάδα η καλλονή Ισραηλινή! Η Noa Kirel είναι το απόλυτο φαβορί

Eurovision 2023: Την Αθήνα επισκέφτηκε πρόσφατα το απόλυτο φαβορί του φετινού διαγωνισμού, η καλλονή Ισραηλινή, Noa Kirel.

Η νεαρή καλλιτέχνιδα, η οποία σε λίγες ημέρες θα γιορτάσει τα 22α γενέθλιά της, δημοσίευσε στο προσωπικό της προφίλ στο Instagram στιγμιότυπα από το κέντρο της Αθήνας και όπως μπορεί κανείς να διαπιστώσει έμεινε άκρως εντυπωσιασμένη από τις ομορφιές της πρωτεύουσας!

noa-(9).jpg

Η Noa Kirel με τις φίλες της, επισκέφτηκαν όλα τα κεντρικά σημεία. Πέρασαν από την Ερμού και το Μοναστηράκι αλλά και από το Σύνταγμα έως το Κολωνάκι. Ήπιαν καφέ με θέα την Ακρόπολη κι έφαγαν ελληνικές νοστιμιές!

Η Noa Kirel θεωρείται ένα από τα μεγάλα φαβορί της φετινής Eurovision και τα εκπροσωπήσει το Ισραήλ στον Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision με το τραγούδι «Unicorn».

Το 2015 ερμήνευσε το πρώτο της τραγούδι στο YouTube με το όνομα "Medabrim?". Μετά την επιτυχία της, εκείνη τη χρονιά κυκλοφόρησε ένα άλλο τραγούδι που ονομάζεται "Killer".

Το 2017 άρχισε να φιλοξενεί το μουσικό πρόγραμμα "Lipstar" στο κανάλι kidZ, μαζί με τον Sagi Breitner . Τον Μάιο του 2017, κυκλοφόρησε ένα τραγούδι με τίτλο "Makom Leshinuy" το οποίο τραγούδησε σε ένα ντουέτο με τον Avior Melasa που έγραψε το τραγούδι. Τον Ιανουάριο του 2018, πρωταγωνίστησε στην τηλεοπτική σειρά Kfula παίζοντας τον εαυτό της και την Kitty Popper (Libby Omer), μια blogger που γράφει οτιδήποτε συμβαίνει στον διάσημο εαυτό της.

noa-(10).jpg

Τον Ιούνιο του 2020 υπέγραψε συμβόλαιο με την αμερικανική εταιρεία, Atlantic Records. Τον Δεκέμβριο του ίδιου έτους υπέγραψε με την WME.

Στις 14 Ιουλίου 2021, κυκλοφόρησε το πρώτο της διεθνές σινγκλ, "Please Don't Suck". Στις 15 Οκτωβρίου 2021, κυκλοφόρησε το σινγκλ "Bad Little Thing" το οποίο άνοιξε επίσης το Miss Universe 2021. Στις 12 Ιανουαρίου 2022 κυκλοφόρησε το σινγκλ "Thought About That". Στις 11 Ιουλίου 2022, επιλέχθηκε από την ισραηλινή δημόσια ραδιοτηλεόραση (Kan) για να εκπροσωπήσει το Ισραήλ στον Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision 2023

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved