Βερνίκος:Το κοινό της Eurovision είναι δύο φορές το κοινό του Super Bowl!Για ποιο πανηγυράκι μιλάμε;
Eurovision

Βερνίκος:Το κοινό της Eurovision είναι δύο φορές το κοινό του Super Bowl!Για ποιο πανηγυράκι μιλάμε;

Eurovision 2023: Για τη σχέση του με τον διαγωνισμό, την κριτική που ασκείται συνήθως στον εκάστοτε εκπρόσωπο, μίλησε σε πρόσφατη συνέντευξή του ο Βίκτωρ Βερνίκος ενώ έδωσε και την απάντησή του σε όλους όσου υποστηρίζουν πως η Eurovision είναι… πανηγυράκι.

Μέχρι στιγµής, όπως έχεις δηλώσει, το µεγαλύτερο κοινό στο οποίο έχεις εµφανιστεί ποτέ είναι 400 άτοµα. Δεν θα αγχωθείς στη σκηνή της Eurovision που θα σε παρακολουθήσουν εκατοµµύρια θεατές;
«Γιατί να αγχωθώ; Απλά ενθουσιάζομαι που θα μου συμβεί αυτό. Θα πάω και θα τραγουδήσω καλά. Για αυτόν τον λόγο δουλεύω αυτή τη στιγμή και τόσες ώρες την ημέρα».

1681202462180-855955252-Stigmiotypo-plhroys-o8onhs-1142023-112603-pm.jpg



Τους τελευταίους µήνες, όπως είπες, ζεις σαν στρατιώτης αφιερωµένος σε αυτόν τον σκοπό. Αυτό το γεγονός δεν σου στερεί την ανέµελη εφηβεία που θα έπρεπε κανονικά να έχεις;
«Σίγουρα. Αλλά αυτή είναι μια απόφαση που πήρα εγώ ο ίδιος. Και αυτό που κάνω αυτή τη στιγμή το διασκεδάζω. Θέλω να είμαι εδώ. Οταν βάζω έναν στόχο, δίνομαι στο 100% του εαυτού μου».

Αλήθεια, ποια είναι η σχέση σου µε τον διαγωνισµό της Εurovision, τον παρακολουθούσες αυτά τα χρόνια;
«Ναι, όχι βέβαια όλες τις χρονιές. Την πρώτη φορά που τον παρακολούθησα πρέπει να ήμουν οκτώ ετών. Μάλιστα, ένα από τα πρώτα τραγούδια που τραγούδησα μπροστά σε κοινό ήταν το “Heroes” του Μονς Σέλμερλεβ, με το οποίο εκπροσώπησε τη Σουηδία και κέρδισε τη Eurovision το 2015».

IMG_1844.jpg



Τι απαντάς σε αυτούς που χαρακτηρίζουν τον διαγωνισµό της Eurovision ένα «µουσικό πανηγυράκι»;
«Γελάω. Το κοινό της Eurovision είναι δύο φορές το κοινό του Super Bowl! Πρόκειται για το μεγαλύτερο μουσικό show του πλανήτη. Πέρυσι την παρακολούθησαν πάνω από 161 εκατ. θεατές. Για ποιο πανηγυράκι μιλάμε λοιπόν;».

Φαντάζοµαι ότι έχεις ακούσει την κριτική που ασκείται κάθε χρόνο σε σχέση µε το γεγονός πως συµµετέχουµε συνήθως µε αγγλόφωνα τραγούδια…
«Εγώ εκφράστηκα όπως εκφράστηκα και για αυτό επιλέχθηκα. Επειδή γράφω στα αγγλικά δεν σημαίνει ότι δεν είμαι Ελληνας. Εδώ μεγάλωσα. Η Ελλάδα με διαμόρφωσε στο άτομο που είμαι σήμερα, μαζί φυσικά με τους γονείς μου».

Προσωπικά, όµως, γιατί επιλέγεις τον αγγλικό στίχο;
«Ισως γιατί άκουγα περισσότερο ξένη μουσική. Ισως γιατί φοιτώ σε αγγλικό σχολείο και μου είναι πιο εύκολο να εκφράζομαι στην αγγλική γλώσσα. Στο μέλλον, βέβαια, δεν αποκλείω να γράψω και στα ελληνικά».

IMG_1872.jpg



Την καριέρα σου τη φαντάζεσαι εδώ ή στο εξωτερικό; Θέλεις να φύγεις φαντάζοµαι από την Ελλάδα…
«Δεν θα το έθετα έτσι. Δεν λέω ποτέ ότι θέλω να φύγω από την Ελλάδα. Λέω ότι απλώς θέλω να πάω στο εξωτερικό».

Δέχεσαι µηνύµατα από θαυµαστές σου αυτό το διάστηµα;
«Ναι, και είναι υπέροχο. Νιώθεις ότι σε στηρίζει όλη η πατρίδα σου! Προσπαθώ να απαντάω σε όσα περισσότερα γίνεται. Δέχομαι πολλά μηνύματα και από το εξωτερικό. Προχθές ένα παιδί από την Ιταλία, 16 ετών και εκείνος, σαν και εμένα, μου έστειλε στο Instagram ένα voice memo που τραγουδούσε το τραγούδι μου και μου ευχόταν καλή τύχη. Συγκινήθηκα πολύ».
Πηγή: Βημαgazino

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved