Eurovision 2023: Οι πρώτες αντιδράσεις μετά τον αποκλεισμό της Ελλάδας και την πρόκριση της Κύπρου
Eurovision

Eurovision 2023: Οι πρώτες αντιδράσεις μετά τον αποκλεισμό της Ελλάδας και την πρόκριση της Κύπρου

Eurovision 2023 Β' Ημιτελικός: Άρχισαν να εκφράζονται οι πρώτες αντιδράσεις για τον αποκλεισμό του Έλληνα εκπροσώπου από τον τελικό του φετινού διαγωνισμού και την πρόκριση της Κύπρου με τον Andrew Lambrou

Η εμφάνιση του Κύπριου εκπροσώπου στη σκηνή με το τραγούδι Break a broken heart μάγεψε τους Ευρωπαίους που δεν κράτησαν καθόλου σε αγωνία τον Andrew Lambrou αφού ανακοινώθηκε τρίτος στη σειρά.

kypros.jpg

Αντίθετα, την ίδια ώρα, ο Victor Vernicos περίμενε υπομονετικά μέχρι και την τελευταία στιγμή να ακούσει ότι περνάει και η Ελλάδα στον τελικό, μάταια όμως.

Οι Αυστραλοί ήταν οι τελευταίοι που πήραν το εισιτήριο για τη μεγάλη βραδιά του ερχόμενου Σαββάτου (13/5) με τον Βίκτωρα να παίρνει τον δρόμο για την επιστροφή του στην Ελλάδα μετά τον αποκλεισμό του.

Τα σχόλια στο Twitter έδωσαν μία μικρή γεύση του πώς αισθάνθηκε η κοινή γνώμη στη χώρα μας για αυτή την διπλή εξέλιξη, δηλαδή την πρόκριση της Κύπρου και τον αποκλεισμό της Ελλάδας.

Greece: Victor Vernicos -

Οι περισσότεροι Έλληνες έδειξαν να το περιμένουν ίσως επηρεασμένοι από τα στοιχηματικά γραφεία που μας άφηναν εκτός τελικού, άλλοι πάλι έμεναν στην προσπάθεια, συγχαίροντας τον Victor Vernicos για την προσπάθειά του, έστω και αν δεν είχε το αποτέλεσμα που ο ίδιος θα ήθελε.

Δείτε παρακάτω σχετικά tweets και για άλλες χώρες που συμμετείχαν στον Β' Ημιτελικό που πέρασαν ή δεν πέρασαν στον τελικό του Σαββάτου:

Διαβάστε επίσης:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved