Eurovision 2023: Αυτή τη θέση θα πάρει η Κύπρος στον τελικό σύμφωνα με τα τελευταία στοιχήματα
Eurovision

Eurovision 2023: Αυτή τη θέση θα πάρει η Κύπρος στον τελικό σύμφωνα με τα τελευταία στοιχήματα

Eurovision 2023: Σε λίγες ξεκινάει ο μεγάλος τελικός του 67ου διαγωνισμού τραγουδιού της Eurovision και η καρδιά της μουσικής χτυπάει απόψε 13/5 στο Λίβερπουλ.

Μετά τον αποκλεισμό της Ελλάδας η Κύπρος και ο Andrew Lamprou θα λάβουν την υποστήριξη μας και όπως είναι φυσικό θέλουμε να ρίξουμε μία τελευταία μάτια στα στοιχήματα. Το υπέροχο τραγούδι "Break A Broken Heart" πήρε το πολυπόθητο εισιτήριο αλλά τα στοιχήματα δεν φαίνεται να είναι με το μέρος της Κύπρου.

Δείτε ξανά την εμφάνισή της Κύπρου στον δεύτερο ημιτελικό:

«Δεν μπορώ να εκφράσω τα συναισθήματά μου σε λέξεις. Ήταν μαγικό και νιώθω φανταστικά! Είμαι έτοιμος να το κάνω ξανά και αύριο. Προσπαθώ να απολαύσω αυτή την εμπειρία όσο περισσότερο μπορώ. Θα δώσω τα πάντα στη σκηνή. Είμαι έτοιμος να τα πάω καλύτερα, ανυπομονώ. Η υποστήριξη είναι μεγάλη και σας αγαπώ πολύ», δήλωσε πρόσφατα ο Andrew Lamprou.

Eurovision – Σε τι θέση βρίσκεται η Κύπρος στα στοιχήματα;
Λίγες ώρες πριν τον μεγάλο τελικό ο Andrew Lamprou με το "Break A Broken Heart" βρίσκονται στην 20η θέση.

Το μεγάλο φαβορί για τη νίκη είναι η Σουηδία και η Loreen που φιλοδοξεί να φέρει ξανά τη νίκη στη Σουηδία μετά το 2012 που έκανε το ίδιο.

Την δεύτερη θέση διεκδικεί η Φινλανδία, ενώ σύμφωνα με τα γραφεία στοιχημάτων την πεντάδα ολοκληρώνουν η Ουκρανία, το Ισραήλ και η Νορβηγία.

kupros.jpg

Διαβάστε επίσης:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved