NDP Photo Agency
Eurovision

Συμβαίνει τώρα! Η Μαρίνα Σάττι συναντά τους δημοσιογράφους – Οι πρώτες δηλώσεις του Φωκά Ευαγγελινού

Eurovision 2024: Αντίστροφη μέτρηση για τον φετινό διαγωνισμό της Γιουροβίζιον που θα φιλοξενηθεί στο Μάλμε της Σουηδίας με τη Μαρίνα Σάττι και το τραγούδι Zari

Η εκπρόσωπος της Ελλάδας νωρίς το απόγευμα της Δευτέρας (15-04) συνάντησε τους δημοσιογράφους και μίλησε για τις στιγμές που ανυπομονεί να ζήσει.

Τελευταία εξέλιξη: Ανέβηκε στα προγνωστικά η Μαρίνα Σάττι - Ποια θέση δίνουν στην Ελλάδα & το Ζάρι;

Εκεί φυσικά και ο χορογράφος, Φωκάς Ευαγγελινός, ο οποίος αποκάλυψε πως οι πρόβες έχουν ολοκληρωθεί, δίνοντάς μας ωστόσο μερικά επιπλέον details.

Όπως είπε στη σκηνή και στο πλευρό της Μαρίνας Σάττι θα δούμε 3 άντρες χορευτές και μια γυναίκα που θα την πλαισιώνουν. Είναι έτσι δομημένη η χορογραφία που θα αναδεικνύεται το ελληνικό στοιχείο. Αποκάλυψε δε πως αυτό που έχει ήδη γραφτεί για το «εύρημα» δεν υπάρχει ενώ δήλωσε ενθουσιασμένος, χαρακτηρίζοντας αυτή τη συνεργασία ως πρόκληση!

Τις τελευταίες μέρες οι προβλέψεις θέλουν σίγουρα τη Μαρίνα Σάττι στη μεγάλη 10αδα της Eurovision, η ακριβής θέση όμως ανεβοκατεβαίνει διαρκώς.

Η Ελληνική αποστολή και το Ζάρι που θα εκπροσωπήσει την χώρα μας στον μεγάλο διαγωνισμό της μουσικής βρίσκονται στην 7η θέση.

Eurovision 2024: H νέα επική αντίδραση του Ισπανού YouTuber όταν άκουσε το unplugged Zari της Σάττι

Eurovision 2024: Μαρίνα Σάττι: Εντυπωσιάζει στην Ευρώπη με την unplugged έκδοση του τραγουδιού ZARI

Eurovision 2024-Σάττι: Ερμηνεύει για πρώτη φορά live το Ζάρι - Το αψεγάδιαστο φωνητικό αποτέλεσμα

© 2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved