Eurovision

Eurovision 2022: Νέο ξέσπασμα Γκάνου: «Το θέμα είναι ηθικό, ανεξάρτητα αν θα βοηθηθεί κάποιος ή όχι»

Gossip-tv Team

Την αντίδραση του για ακόμα μία φορά εξέφρασε ο Νίκος Γκάνος, μετά την ανακοίνωση των πέντε επικρατέστερων καλλιτεχνών για να εκπροσωπήσουν την Ελλάδα στην Eurovision 2020. 

Να θυμίσουμε ότι μετά την επίσημη ανακοίνωση της ΕΡΤ για τους καλλιτέχνες που θα διεκδικήσουν το εισιτήριο για το Τορίνο όπου θα διεξαχθεί ο φετινός ευρωπαϊκός διαγωνισμός τραγουδιού, ο Νίκος Γκάνος, ο οποίος είχε στείλει τη δική του πρόταση για την εκπροσώπηση της Ελλάδας στον διαγωνισμό από τον ίδιο, δεν έκρυψε την ενόχλησή του για κάποια ονόματα που έμαθε ότι θα κάνουν την προσπάθειά τους.

Μάλιστα, την ίδια μέρα της ανακοίνωσης της ΕΡΤ, ο τραγουδιστής με μήνυμά του στα social media έγραψε χαρακτηριστικά:

«Αυτή είναι η τελική πεντάδα λοιπόν που αποφάσισαν κεκλεισμένων των θυρών στην ΕΡΤ. Επίσης αυτή είναι η τελική πεντάδα χωρίς λόγο μιας και ξέρουμε ποιος θα πάει. Επίσης πείτε μου ρε παιδιά υπάρχει λόγος για τελική πεντάδα, αν δεν γίνει ελληνικός τελικός; Ή απλά θέλουν να ρίξουν στάχτη στα μάτια του κόσμου και καλά ότι όλα γίνονται, όπως πρέπει; Αφού θα γίνει ανάθεση γιατί δεν λένε ότι θα πάμε με “αυτόν” , εντελώς τυχαία θα πω τον γιο του Μεγάλου κατά τα άλλα Γιάννη Πάριου! Κρίμα που για άλλη μια φορά δεν θα αποφασίσει ο κόσμος, κρίμα που πάλι δεν μας δίνουν την ευκαιρία έστω να ακουστούμε και οι υπόλοιποι καλλιτέχνες, κρίμα που κάποιοι έχουν ειδική μεταχείριση. Ελλάδα, μια ζωή με παρασκήνιο», έγραψε ο Νίκος Γκάνος και στη συνέχεια πρόσθεσε: «Τα είπα και ξαλάφρωσα, ευχαριστώ πολύ για τα μηνύματά σας».

Σήμερα (20/11), ο Νίκος Γκάνος φιλοξενούμενος της εκπομπής Τι λες τώρα; εξέφρασε για ακόμα μία φορά με έντονο τρόπο τα όσα υποστηρίζει λέγοντας χαρακτηριστικά:

«Όχι δεν γίνεται αυτό, γίνεται επειδή υπάρχει μία κουμπαριά», διευκρίνισε ο κ. Γκάνος για τη δήλωση που άκουσε ότι επιλέχθηκε ο Good Job Nicky για να μας εκπροσωπήσει στην Eurovision.

«Δεν έχει να κάνει η αντίδρασή μου με τον Good Job Nicky», τόνισε ο ίδιος εκφράζοντας τον θαυμασμό του για το συνάδελφό του, τον οποίο είπε ότι εκτιμά πολύ ως καλλιτέχνη και άξιο εκπρόσωπο της Ελλάδας για τη Eurovision.

Και στη συνέχεια επεσήμανε: «Το θέμα είναι ηθικό. Ανεξάρτητα αν θα βοηθηθεί κάποιος ή όχι», αναφερόμενος στη διαδικασία επιλογής του καλλιτέχνη αναφέροντας τη δήλωση του Χάρη Βαρθακούρη πριν από λίγες μέρες στις οποίες είχε αποκαλύψει: «εγώ είπα ότι ο Νικόλας πρέπει να πάει στην Eurovision και έκανα ένα – δύο τηλέφωνα κάπου και είπα «να έχετε τον αδερφό μου υπόψη σας» «και το έκαναν».

«Δεν έπρεπε να στείλουμε email, έπρεπε να πάρουμε τηλέφωνο», είπε με πολλά υπονοούμενα ο Νίκος Γκάνος.

Δείτε το βίντεο με το ξέσπασμα του Νίκου Γκάνου στην εκπομπή:

Διαβάστε επίσης:

Eurovision 2022: Πασίγνωστος τραγουδιστής δήλωσε συμμετοχή στο διαγωνισμό

Νίκος Γκάνος για Eurovision: Εκτός εαυτού με την ΕΡΤ! Ευθείες βολές στον Good Job Nicky! (photos)

Ο Γκάνος στο gossip-tv:«Είναι προσχεδιασμένα, έτσι θα αντιδρούσα κι αν περνούσε το τραγούδι μου»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved