Ο Γκάνος στο gossip-tv:«Είναι προσχεδιασμένα, έτσι θα αντιδρούσα κι αν περνούσε το τραγούδι μου»
Showbiz

Ο Γκάνος στο gossip-tv:«Είναι προσχεδιασμένα, έτσι θα αντιδρούσα κι αν περνούσε το τραγούδι μου»

Ο Νίκος Γκάνος μίλησε αποκλειστικά στο gossip-tv για το ξέσπασμα που είχε μετά με την επιλογή των πέντε υποψηφίων για την συμμετοχή της Ελλάδας στην Eurovision.

Ο Νίκος Γκάνος μετά το ξέσπασμα που είχε χθες (17/11) μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, με την επιλογή των πέντε υποψηφίων, ανάμεσα στους οποίους θα κριθεί ποιος θα είναι εκείνος, που θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στη φετινή Eurovision, επέστρεψε με νέες δηλώσεις.

Ο τραγουδιστής μίλησε αποκλειστικά στο gossip-tv για το ξέσπασμα που είχε, λέγοντας: «Δεν με ενόχλησε που δεν πέρασε η συμμετοχή μου. Και να ήταν και το δικό μου τραγούδι μέσα σε αυτά, πάλι έτσι θα αντιδρούσα, δεν είναι αξιοκρατικό όλο αυτό. Δεν είναι δηλαδή το πρόβλημα μου ότι δεν πέρασε το τραγούδι μου αλλά το ότι είναι όλο προσχεδιασμένο».

Ενώ στη συνέχεια πρόσθεσε: «Είναι τόσο εμφανή που είναι αστείο πλέον. Μου στέλνει τόσος κόσμος μηνύματα και μου λένε ‘’καλά πώς τους πετσόκοψες έτσι’’».

Ωστόσο, ο ίδιος έκανε σήμερα (18/11) ένα story, στο οποίο αναφέρεται στα όσα ειπώθηκαν στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου.

Να σας θυμίσουμε πώς ο Νίκος Γκάνος είχε γράψει χαρακτηριστικά στα instastories του:

«Αυτή είναι η τελική πεντάδα λοιπόν που αποφάσισαν κεκλεισμένων των θυρών στην ΕΡΤ. Επίσης αυτή είναι η τελική πεντάδα χωρίς λόγο μιας και ξέρουμε ποιος θα πάει. Επίσης πείτε μου ρε παιδιά υπάρχει λόγος για τελική πεντάδα, αν δεν γίνει ελληνικός τελικός; Ή απλά θέλουν να ρίξουν στάχτη στα μάτια του κόσμου και καλά ότι όλα γίνονται, όπως πρέπει; Αφού θα γίνει ανάθεση γιατί δεν λένε ότι θα πάμε με “αυτόν” , εντελώς τυχαία θα πω τον γιο του Μεγάλου κατά τα άλλα Γιάννη Πάριου! Κρίμα που για άλλη μια φορά δεν θα αποφασίσει ο κόσμος, κρίμα που πάλι δεν μας δίνουν την ευκαιρία έστω να ακουστούμε και οι υπόλοιποι καλλιτέχνες, κρίμα που κάποιοι έχουν ειδική μεταχείριση. Ελλάδα, μια ζωή με παρασκήνιο» και στη συνέχεια πρόσθεσε: «Τα είπα και ξαλάφρωσα, ευχαριστώ πολύ για τα μηνύματά σας».

Διαβάστε επίσης:

Νίκος Γκάνος για Eurovision: Εκτός εαυτού με την ΕΡΤ! Ευθείες βολές στον Good Job Nicky! (photos)

Eurovision 2022: Ο Γκάνος καταγγέλλει: «Διευθυντικό στέλεχος της ΕΡΤ έχει συγγένεια με τον Πάριο»

Γιώργος Θεοφάνους: Ζητά συγγνώμη από την οικογένεια του Παντελή Παντελίδη: Έκανα λάθος

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved