Η νέα ζωή του Δήμα στο Σικάγο μετά τον χαμό της γυναίκας του και οι εξελίξεις του GNTM
Fun Lists

Η νέα ζωή του Δήμα στο Σικάγο μετά τον χαμό της γυναίκας του και οι εξελίξεις του GNTM

Πιστοί στο ραντεβού μας συγκεντρώσαμε τα τοπ θέματα και σας τα παρουσιάζουμε.

Συγκεντρώσαμε τα τοπ 10 θέματα σας παρουσιάζουμε σήμερα τα πέντε πρώτα και αύριο άλλα πέντε.

Ξεκινάμε με το θέμα που σας έκανε μεγάλη εντύπωση. Η Ζενεβιέβ Μαζαρί είχε συμμετάσχει στο πρώτο Next top model πριν από δέκα χρόνια! Τότε ήταν έγκυος στο ένα από τα δύο παιδιά της και εργαζόταν ως φωτογράφος και μάλιστα ήταν μία από τις καλύτερες, όπως την είχε παρουσιάσει τότε η Βίκυ Καγιά στα κορίτσια που συμμετείχαν!

Η Ξανθούλα Τζερεφού μετά από πρόβλημα υγείας μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο και μέσα από το δωμάτιο που νοσηλευόταν ανακοίνωσε ότι αποχωρεί από το «Greece’s next top model». «Οι τιμές που παρουσίαζε η Ξανθούλα ήταν αρκετά υψηλές, ευτυχώς όμως αντέδρασε πάρα πολύ γρήγορα. Γιατί δεν είναι μόνο το ζάχαρο στο αίμα, είναι και η απορρύθμιση ολόκληρου του οργανισμού… Σίγουρα θα χρειαστεί μία ανάπαυλα μέχρι να υπάρξει μία σταθεροποίηση του διαβήτη».

Συνεχίζουμε με το ριάλιτι μόδας και σας έχουμε τα τρία κορίτσια στην τελική φάση. Πότε θα δούμε στις οθόνες μας τον μεγάλο τελικό που θα αναδείξει το Next Top Model;

Ο Πύρρος Δήμας λίγους μήνες μετά τον χαμό της γυναίκας του μίλησε για το πώς βιώνει την καθημερινότητά του. Ο Έλληνας που έκανε περήφανη τη χώρα μας στις μεγαλύτερες αθλητικές διοργανώσεις, πέντε μήνες μετά τον θάνατο της γυναίκας του Αναστασίας, βρίσκεται πλέον στο Σικάγο, έχοντας αναλάβει την Αμερικανική Ομοσπονδία Αρσης Βαρών.

Και κλείνουμε την Έλλη Κοκκίνου που άρχισε τα «γαλλικά» όταν έκανε γκεστ εμφάνιση στο «Ελλάδα έχεις ταλέντο». Λίγο έλειψε να τα βροντήξει και να φύγει.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved