Ιωάννα Τριανταφυλλίδου: Ο διάλογος με τον Πάνο Βλάχο κάτω από φωτό της στο instagram
PHOTOS

Ιωάννα Τριανταφυλλίδου: Ο διάλογος με τον Πάνο Βλάχο κάτω από φωτό της στο instagram

Η Ιωάννα Τριανταφυλλίδου και ο Πάνος Βλάχος έπιασαν κουβεντούλα στο instagram!

Η Ιωάννα Τριανταφυλλίδου και ο Πάνος Βλάχος ήταν μαζί πολλά χρόνια και δεν έκρυψαν στιγμή τον έρωτά τους. Το ζευγάρι χώρισε και δημοσιεύματα αναφέρουν πως είναι μαζί ξανά. Κανένας από τους δύο όμως δεν έχει επιβεβαιώσει ή διαψεύδει τα εν λόγω δημοσιεύματα για τη σχέση τους.

Σε πρόσφατη συνέντευξη ο ηθοποιός ρωτήθηκε: «Έχεις αποφασίσει με την Ιωάννα να μην βγάζετε τη σχέση σας προς τα έξω και γενικότερα τις προσωπικές σας στιγμές να τις κρατάτε για εσάς. Ο κόσμος όμως σας γνώρισε σαν ένα ζευγάρι τηλεοπτικό.»

Και ο Πάνος απάντησε: ««Εσύ όταν κάνεις κάτι δημόσια το κάνεις επειδή εσύ το αποφασίζεις ή επειδή έχεις μία σχέση με το κοινό και σου επιβάλλει το κοινό τι σχέση θα δημιουργήσεις; Ο τρόπος που επικοινωνώ εγώ με το κοινό, είναι ότι επιβάλλω εγώ την αισθητική, επιβάλλω εγώ τους όρους και πού σταματάει η τέχνη μου και πού ξεκινάει η προσωπική μου ζωή. Αυτό που λες το καταλαβαίνω γιατί υπάρχει ένα μπουρδούκλωμα στην ελληνική σόουμπιζ και λένε “Μα ο κόσμος θέλει να ξέρει”. Γιατί βάζεις τον κόσμο στη συνάρτηση της δουλειάς σου, συμμέτοχο; Γιατί ο κόσμος είναι αποδέκτης αυτού που κάνεις. Αν αυτό που κάνεις είναι η προσωπική σου ζωή το καταλαβαίνω και αρχίζω τώρα και το καταλαβαίνω γιατί ήμουν πιο μικρός και ήμουν πιο ατίθασος και πιο ανόητος και τώρα είμαι ανόητος αλλά σε άλλο βαθμό νομίζω. Αν η δουλειά σου και το αποτέλεσμα της παραγωγικότητάς σου είναι η προσωπική ζωή τότε πολύ καλά κάνεις γιατί από αυτός εισπράττεις. Εγώ αυτό που εισπράττω είναι της μικρής μου τέχνης και οτιδήποτε επιστρέφει σε αυτό που παράγω γιατί πιστεύω ότι είμαστε αυτό που παράγουμε και όχι αυτό που λέμε στα κανάλια».
Και μπορεί να μην ξέρουμε εάν είναι πάλι μαζί όμως έχουν άριστες σχέσεις και ιδού και η φωτογραφία ντοκουμέντο!

Πριν λίγες μέρες, η Ιωάννα Τριανταφυλλίδου πόσταρε ένα στιγμιότυπο από την βόλτα της στην Αθήνα, όπου απεικονιζόταν το Καλλιμάρμαρο Παναθηναϊκό Στάδιο. Ο Πάνος σχολίασε την συγκεκριμένη φωτογραφία, γράφοντας: «Τρέχεις μαραθώνιο ?». Και του απάντησε!
Δείτε την απάντησή της!

GALLERY