8 Λέξεις: Η μικρή «Μυρτώ Γιαβάση» έχει γενέθλια – Οι τρυφερές φώτο με τους γονείς της!
Showbiz

8 Λέξεις: Η μικρή «Μυρτώ Γιαβάση» έχει γενέθλια – Οι τρυφερές φώτο με τους γονείς της!

Στις 8 Λέξεις είδαμε ένα πανέμορφο κορίτσι που ζει σε ένα ίδρυμα. Το όνομά της Μυρτώ Γιαβάση.

Η Μυρτώ Γιαβάση ζει σε ένα ίδρυμα και περιμένει να αποφυλακιστεί η μητέρα της. Η δε θεία της, η Βίκυ που έχει εξαπατήσει την Ηλιάνα Αρώνη, της έχει αποσπάσει ένα μεγάλο χρηματικό ποσό και η μικρή Μυρτώ Γιαβάση όταν γίνει 18 χρονών θα πάρει 500 χιλιάδες ευρώ! Όμως, όπως είδαμε στις 8 Λέξεις ο Άκης Αρώνης, ο πατέρας της Ηλιάνας μαθαίνει αυτή την ενέργεια και γίνεται χαμός. Θα καταφέρει να πάρει πίσω τα 500.000 ευρώ που η Ηλιάνα τα έβαλε σε λογαριασμό για τη μικρή Μυρτώ Γιαβάση;

Η μικρή που υποδύεται τη Μυρτώ Γιαβάση λέγεται Ελένη Νικολάου και είναι η κόρη του, Κούλλη και της Κλαίρης Νικολάου και σήμερα έχει τα γενέθλιά της. Η τηλεοπτική Μυρτώ Γιαβάση γίνεται 11 χρονών!

Ο Κούλλης δημοσίευσε μία φωτογραφία με την κόρη του και έγραψε: «Αγάπη μου , κόρη μου , ψυχή της ψυχής μου , πριν από έντεκα χρόνια ένα πρωινό , μέσα στην μεγάλη βδομάδα , μέσα στην άνοιξη ήρθες στην ζωή μας σαν Άγγελος ήρθες σαν ήλιος ήρθες σαν φεγγάρι σε αγαπώ χρόνια πολλά υγεία να έχεις πάντα στην ζωή σου , και τύχη , να χαμογελάς γιατί σου πάει !!»! Και η μαμά της πόσταρε μία φωτογραφία γράφοντας: «Χρόνια πολλά ψυχή μου. Να έχεις πάντα καθαρό βλέμμα και μία αγνή καρδούλα. Είσαι η ζωή μου»!

Η Ελένη Νικολάου γίνεται 11 χρονών και δείτε την με τους γονείς της, αλλά και με τον αδερφό της. Να τα εκατοστήσεις!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved