Θετική στον κορονοϊό η Ευδοκία Ρουμελιώτη! Συγκινεί το μήνυμά της για τον γιο της!
Showbiz

Θετική στον κορονοϊό η Ευδοκία Ρουμελιώτη! Συγκινεί το μήνυμά της για τον γιο της!

Η Ευδοκία Ρουμελιώτη νοσεί από κορονοϊό και το γνωστοποίησε, μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, γράφοντας πολύ τρυφερά λόγια για τον γιο της.

Είναι μια από τις πιο αγαπημένες ηθοποιούς, που το κοινό την αγαπάει πολύ και την ακολουθεί σε κάθε νέο της επαγγελματικό βήμα.

Η Ευδοκία Ρουμελιώτη είναι μια πολύ χαρούμενη μαμά και το αποδεικνύει κάθε φορά, μέσα από τα ποστ της, καθώς περνάει πολύ χρόνο με τον γιο της και περνούν τις μέρες τους πολύ όμορφα παρέα. Ο κορονοϊός της "χτύπησε την πόρτα" και η ίδια, με σχετικό ποστ της στο Instagram, το γνωστοποίησε στους διαδικτυακούς της φίλους, γράφοντας ότι το μόνο που την απασχολεί είναι ότι θα αναγκαστεί για μέρες να είναι μακριά από τον μονάκριβο γιο της, που τόσο πολύ λατρεύει.

Όπως η ίδια έγραψε χαρακτηριστικά: «Ήρθε ο covid στην ζωή μου, το χειρότερο όμως πέρα από τα συμπτώματα είναι ότι ακούω την φωνή του παιδιού έξω από την πόρτα είναι τόσο κοντά μου και δεν μπορώ να βγω και να του δώσω ούτε μια αγκαλιά. Όμως ακόμα νιώθω τυχερή γιατί το περνάω στο σπίτι μου και τουλάχιστον μπορώ να ακούω την φωνή του»

Δείτε στην παρακάτω gallery την φωτογραφία που δημοσίευσε

Διαβάστε επίσης:

Ευδοκία Ρουμελιώτη: Για ψώνια με casual look στα βόρεια προάστια με τον γιο της

Ευδοκία Ρουμελιώτη: «Η απώλεια της μητέρας μου είναι κάτι που δεν θα ξεπεράσω ποτέ»

Ευδοκία Ρουμελιώτη: «Ποτέ δεν ήμουν ανταγωνιστική και συνεχίζω να μην είμαι»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved