Ευδοκία Ρουμελιώτη: «Ποτέ δεν ήμουν ανταγωνιστική και συνεχίζω να μην είμαι»
Showbiz

Ευδοκία Ρουμελιώτη: «Ποτέ δεν ήμουν ανταγωνιστική και συνεχίζω να μην είμαι»

Για το πώς αισθάνεται που επέστρεψε στο θέατρο μίλησε η Ευδοκία Ρουμελιώτη.

Επίσης, ανέφερε γιατί έγινε ηθοποιός και αν έχει υπάρξει ανταγωνιστική στο χώρο.

Πώς αισθάνεστε που επιστρέψατε στο θέατρο, αλλά παράλληλα βλέπετε ένα κοινό μόνο μέσα από τα μάτια, λόγω των μασκών;

Είναι πολύ δύσκολο και περίεργο. Ήταν κάτι που με δυσκόλεψε στις πρώτες παραστάσεις, δεν σας το κρύβω. Αλλά τουλάχιστον στο θέατρο έχουμε την τύχη να μοιραζόμαστε την ενέργειά μας με τους θεατές. Όσο κι αν υπάρχει μία μάσκα μπροστά στο πρόσωπό τους, μπορείς να καταλάβεις τις αντιδράσεις τους, από το γέλιο, την ανάσα τους, τις σιωπές τους κατά πόσο αυτό που βλέπουν τους έχει συνεπάρει ή και όχι. Γιατί συμβαίνει κι αυτό. Δεν μπορούμε να αρέσουμε σε όλους. Κι ευτυχώς που δεν αρέσουμε σε όλους γιατί εμένα τουλάχιστον με πεισμώνει το να προσπαθήσω περισσότερο. Δεν επαναπαύομαι ποτέ.

Γιατί έγινε ηθοποιός η Ευδοκία Ρουμελιώτη;

Ήμουν ένα πάρα πολύ ντροπαλό παιδί στην παιδική μου ηλικία. Το να είμαι ηθοποιός και να βγαίνω πάνω στη σκηνή μου έδωσε μία απίστευτη ελευθερία έκφρασης γιατί μέσα από τους ρόλους μου, κρύβομαι -ή τουλάχιστον έτσι θέλω να πιστεύω- πίσω από ένα κομμάτι του εαυτού μου. Μπορώ και ζω καταστάσεις και πράγματα που δεν θα μπορούσα να ζήσω ως Ευδοκία στην δική μου ζωή. Βέβαια, πάντα σε έναν ρόλο βάζεις και πολλά στοιχεία του εαυτού σου.

Έχετε κάποιο απωθημένο σαν ηθοποιός;

Σαφώς. Όνειρο της ζωής μου είναι να παίξω κάποια στιγμή στην Επίδαυρο. Όχι απαραίτητα πρωταγωνιστικό ρόλο, αλλά θα ήθελα να πατήσω σε αυτή την σκηνή και να λάβω αυτή την μαγεία και την αύρα του χώρου, που έχουν λάβει συνάδελφοί μου. Θέλω και προσπαθώ να χαίρομαι με όσα έχω. Όσο κι αν ακουστεί περίεργο, δεν βάζω στόχους στην ζωή μου, τεμπελιάζω λίγο. Αυτό που θα μου έρθει, θέλω να το κάνω όσο καλύτερα μπορώ.

Έχετε υπάρξει ανταγωνιστική στον χώρο;

Όχι ποτέ δεν ήμουν και συνεχίζω να μην είμαι. Το θεωρώ τρομερή ανοησία γιατί κάτι που ήρθε σε μένα, σημαίνει ότι δεν μπορούσε να το κάνει κάποιος άλλος ή αυτό που ήρθε σε κάποιον άλλον, δεν μπορώ να το κάνω εγώ. Είχα τη χαρά να συνεργαστώ με πολύ καλούς ανθρώπους που αλληλοστηριζόμασταν και υπήρχε αγάπη και σεβασμός.

Πηγή:Εγώ

Διαβάστε επίσης:

Ευδοκία Ρουμελιώτη: Είναι περήφανη μανούλα! Η φωτό που «έριξε» το Instagram

Ευδοκία Ρουμελιώτη: Στόλισε το Χριστουγεννιάτικο δέντρο, αγκαλιά με την οικογένειά της! (photos)

Ρουμελιώτη: Ο πόνος για την υιοθεσία που δεν έγινε και η θλίψη για τη μητέρα της που έχασε ξαφνικά!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved