Ευδοκία Ρουμελιώτη: «Η απώλεια της μητέρας μου είναι κάτι που δεν θα ξεπεράσω ποτέ»
Showbiz

Ευδοκία Ρουμελιώτη: «Η απώλεια της μητέρας μου είναι κάτι που δεν θα ξεπεράσω ποτέ»

Η γαλήνη και η πραότητα που εκπέμπει η Ευδοκία Ρουμειώτη όταν μιλάει και φέρεται, την κάνει συμπαθή αλλά κυρίως αγαπητή.

Η ηθοποιός σε συνέντευξή της μίλησε για την απώλεια της μητέρας της, που τη σημάδεψε, αλλά και για όσα άλλαξαν στη ζωή της με τον ερχομό του παιδιού.

Πόσο σας σημάδεψε η ξαφνική απώλεια της μητέρας σας;

Η απώλεια της μητέρας μου είναι κάτι που δεν θα ξεπεράσω ποτέ. Όχι απλά με σημάδεψε, αλλά είναι σα να βλέπω την Ευδοκία πριν και μετά τον θάνατο της μητέρας μου. Είχα ένα τρομακτικό δέσιμο μαζί της, ήταν μαμά, φίλη, κολλητή, αδερφή. Ήταν το σημείο αναφοράς μου. Ξέρετε, όταν κάποιος δικός σου άνθρωπος είναι άρρωστος και πεθαίνει, σίγουρα πονάς, αλλά ίσως έχεις ένα χρονικό περιθώριο να σκεφτείς ότι θα φύγει από τη ζωή, ενώ στην περίπτωση της μητέρας μου δεν συνέβη αυτό. Ήταν ένας υγιέστατος, ζωντανός και χαρούμενος άνθρωπος κι έφυγε ξαφνικά, από ένα ατύχημα. Αρχικά ήταν ένα μεγάλο σοκ όλο αυτό. Έχασα πράγματα που δεν τα ξαναβρήκα και δεν θα τα ξαναβρώ.

Όταν γίνατε μάνα, δεν συνειδητοποιήσατε αυτή την απώλεια;

Από την στιγμή που έγινε μαμά, η απώλεια της μητέρας μου ήταν πολύ μεγαλύτερη γιατί ήθελα να την έχω και να της πω ότι είχε δίκιο σε όσα μου έλεγε κάποτε κι εγώ δεν μπορούσα να τα κατανοήσω. Το γνωστό ότι όταν γίνεις μάνα, θα με καταλάβεις…. Πόσο θα ήθελα να την είχα και πόσο ευλογημένη θα ήμουν εάν ζούσε. Μου φαίνεται τρομακτικό που δεν γνώρισε ποτέ το εγγόνι της. Το παιδί που γέννησα και έχει δικά της χαρακτηριστικά, δεν είχε τη χαρά να το δει. Νιώθω στενοχώρια μεγάλη που το παιδί μου δεν γνώρισε τη γιαγιά του. Την είχα περισσότερη ανάγκη όταν έγινα μάνα, τόσο ψυχολογικά, όσο και πρακτικά.

Τι άλλαξε στη ζωή σας με τον ερχομό του παιδιού;

Τα πάντα άλλαξαν. Έρχονται στιγμές που νιώθω ότι θα «σκάσω» από αγάπη. Ξαφνικά έπαψα να είμαι η Ευδοκία για τον εαυτό μου και είμαι πρώτα η Ευδοκία για τον Δημήτρη. Ο ερχομός του γιου μου, αλλά και για τα άλλα μου παιδιά, με έκανα να νιώθω αγάπη και συγκίνηση. Φοβάμαι περισσότερο πλέον για τον εαυτό μου, γιατί θέλω να είμαι καλά, για να είμαι πλάι του. Η μητρότητα με έκανε πολύ πιο δυνατή κι επειδή είμαι ανασφαλής σαν άνθρωπος, μέσω του παιδιού, πίστεψα περισσότερο στον εαυτό μου και ένιωσα πολύτιμη.

Σαν μαμά πώς θα χαρακτηρίζατε τον εαυτό σας;

Είμαι πολύ προστατευτική και αγαπώ πολύ το πρόγραμμα και την οργάνωση. Νομίζω ότι έχω τα καλύτερα παιδιά του κόσμου.

Πηγή:Εγώ

Διαβάστε επίσης:

Ευδοκία Ρουμελιώτη: Είναι περήφανη μανούλα! Η φωτό που «έριξε» το Instagram

Ευδοκία Ρουμελιώτη: Στόλισε το Χριστουγεννιάτικο δέντρο, αγκαλιά με την οικογένειά της! (photos)

Ρουμελιώτη: Ο πόνος για την υιοθεσία που δεν έγινε και η θλίψη για τη μητέρα της που έχασε ξαφνικά!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved