Δούκισσα Νομικού: Αυτό το Σαββατοκύριακο πήρε πρωινό στο κρεβάτι- Το post της στο Instagram!
Showbiz

Δούκισσα Νομικού: Αυτό το Σαββατοκύριακο πήρε πρωινό στο κρεβάτι- Το post της στο Instagram!

Η Δούκισσα Νομικού είναι μια πολύ γλυκιά μανούλα και καθημερινά περνάει πολύ χρόνο μέσα στο σπίτι, μιας και της αρέσει να κάνει πολλές δραστηριότητες με τον Σάββα και την μικρή Αναστασία. 

Είναι μια από τις πιο όμορφες ελληνίδες, που είχε ασχοληθεί και με τον χώρο του modeling πολύ ενεργά, αλλά και με την τηλεόραση, στην παρουσίαση εκπομπών.

Η Δούκισσα Νομικού, τα τελευταία χρόνια, ναι μεν ασχολείται πολύ ενεργά με τον χώρο της μόδας, τον οποίο άλλωστε και λατρεύει, αλλά το μεγαλύτερο μέρος της ημέρας της το αφιερώνει στην οικογένεια και τα δυο πανέμορφα παιδάκια της, τον Σάββα και την Αναστασία. Η ίδια μας έχει συνηθίσει σε αναρτήσεις της στα social media μέσα από το σπίτι της, που είτε μαγειρεύει διάφορες συνταγές, είτε παίζει με τα παιδάκια της και περνούν όμορφες στιγμές μαζί.

Πριν από λίγες ώρες και ενόψει του Σαββατοκύριακου, η Δούκισσα Νομικού ενημέρωσε τους διαδικτυακούς της φίλους ότι λατρεύει το πρωινό στο κρεβάτι και το μόνο της άγχος είναι να μην λερώσει τα σεντόνια. Μάλιστα, με σχετικό της story μας έδειξε το πρωινό που προτίμησε, που δεν ήταν άλλο από δυο φέτες από ψωμί ολικής άλεσης, με μέλι.

Δείτε στην παρακάτω gallery την φωτογραφία που δημοσίευσε

Διαβάστε επίσης:

10+1 ωραιότερες χριστουγεννιάτικες φωτογραφίες επωνύμων στο Instagram που θα σε ξετρελάνουν

Δούκισσα Νομικού: Υποκλινόμαστε στις 10 + 1 αρετουσάριστες φώτο της - Όπως δεν την έχετε ξαναδεί

Δεν προλάβατε να στολίσετε; Πάρτε ιδέες! Οι 9 + 1 καλύτεροι στολισμοί στα σπίτια των celebrities!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved