Πάνος Νάτσης: «Ραγίζει καρδιές» με την ανάρτησή της η Μακρυγιάννη: «Σήκω ξανά όρθιος αγόρι μου...»
Showbiz

Πάνος Νάτσης: «Ραγίζει καρδιές» με την ανάρτησή της η Μακρυγιάννη: «Σήκω ξανά όρθιος αγόρι μου...»

Πάνος Νάτσης: Μετά την είδηση του ξαφνικού θανάτου του, πλήθος καλλιτεχνών "αποχαιρετούν" με τον δικό τους τρόπο τον άτυχο 31χρονο, που έχασε τη ζωή του τόσο άδικα. 

Πριν από λίγες ώρες και κοντά στα ξημερώματα του Σαββάτου (29-1), ο άτυχος ηθοποιός έχασε την ζωή του, μετά από σύγκρουση, που είχε στο δρόμο με ένα φορτηγό.

Ο Πάνος Νάτσης ήταν ένα νέο παιδί, γεμάτο όνειρα και ελπίδα για το μέλλον, μιας και βρισκόταν ακόμη στο ξεκίνημά του στην υποκριτική και η καριέρα του χτιζόταν μέρα με τη μέρα όλο και περισσότερο. Σήμερα το πρωί (29-1) ένα τροχαίο δυστύχημα του κόστισε την ζωή, μια τραγική εξέλιξη, που βύθισε στη θλίψη, όχι μόνο στους οικείους τους, αλλά και τον καλλιτεχνικό κόσμο, με άτομα που είχαν συνεργαστεί μαζί του και εκτιμούσαν το ταλέντο του και τον ειλικρινή χαρακτήρα του.

Η Ντόρα Μακρυγιάννη δεν μπόρεσε με την σειρά της να πιστέψει όλο αυτό που συνέβη και έχασε έναν τόσο καλό φίλο. Οι δυο τους, πέρα από πολύ καλοί φίλοι, είχαν συνεργαστεί και στην επιτυχημένη σειρά "Γυναίκα χωρίς όνομα", όπου κατείχαν τους πρωταγωνιστικούς ρόλους. Η ηθοποιός συγκλόνισε τους πάντες με την ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, με σκοπό να "αποχαιρετήσει" με τον δικό της τρόπο τον αγαπημένο της φίλο και συνεργάτη.

Όπως έγραψε χαρακτηριστικά: "Σήκω ξανά όρθιος αγόρι μου . Γιατί Πανούλη μου ; Δεν το χωράει το μυαλό μου . Τόσο ευγενικός ,τόσο καλόψυχος ,τόσο χαμογελαστός.
Θα συνεχίζω να σε πειράζω για τις περίεργες κάλτσες που φοράς στο υπόσχομαι,σήκω ξανά. Γιατί ρε Πανούλη ,σπαράζει η καρδιά μου . Σ αγαπάω πολύ ομορφιά μου.
Πως να σου πω καλό ταξίδι ,δεν μπορώ να το πιστέψω ρε Πανούλη ."

Δείτε στην gallery που ακολουθεί τις φωτογραφίες που δημοσίευσε η Ντόρα Μακρυγιάννη από στιγμές που πέρασαν μαζί

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved