Ανείπωτη θλίψη στην ελληνική κωπηλασία: Νεκρός σε τροχαίο ο 20χρονος Δημήτρης Ευθυμίου!
Showbiz

Ανείπωτη θλίψη στην ελληνική κωπηλασία: Νεκρός σε τροχαίο ο 20χρονος Δημήτρης Ευθυμίου!

Ακόμα ένα τραγικό τροχαίο δυστύχημα συνέβη πριν από λίγες ώρες, το οποίο και  κόστισε την ζωή στον 20χρονο Δημήτρη Ευθυμίου, ο οποίος ήταν αθλητής κωπηλασίας

Ακόμα ένα νέο παιδί έχασε την ζωή του στον δρόμο, ένα ακόμα γεγονός ανάμεσα σε πολλά, που μας κάνουν να σκεφτόμαστε το πως πρέπει όλοι μας να τηρούμε τους κανόνες οδικής ασφάλειας, μιας και ένα λάθος μπορεί να κοστίσει την ζωή ενός ανθρώπου.

Ο 20χρονος αθλητής, Δημήτρης Ευθυμίου είχε πολλά όνειρα για το μέλλον του στον αθλητισμό, τα οποία δυστυχώς δεν θα μπορέσουν να πραγματοποιηθούν, μιας και την Πέμπτη 3 Φεβρουαρίου, ο ίδιος ενεπλάκη σε τροχαίο δυστύχημα, το οποίο του έκοψε και το νήμα της ζωής. Όπως ήταν επόμενο, η οικογένειά του και οι δικοί του άνθρωποι έχουν βυθιστεί στη θλίψη, στη σκέψη και μόνο ότι ένα τόσο νέο παιδί, δεν βρίσκεται πια στη ζωή. Την είδηση έκανε γνωστή η Ελληνική Κωπηλατική Ομοσπονδία Φιλάθλων Ναυτικών Σωματείων, η οποία εξέδωσε και σχετική ανακοίνωση, με την οποία εύχεται συλληπητήρια στην οικογένεια του άτυχου νεαρού αθλητή.

Αναλυτικά η ανακοίνωση: “Η οικογένεια της ελληνικής κωπηλασίας θρηνεί τον αδόκητο χαμό του νεαρού αθλητή του ΝΑΣ Δημήτρη Ευθυμίου που έχασε τη ζωή του το μεσημέρι της Πέμπτης σε τροχαίο δυστύχημα. Ο Δημήτρης τίμησε με το ήθος και την αγωνιστικότητα του το άθλημα της κωπηλασίας για πολλά χρόνια λαμβάνοντας μέρος σε πανελλήνιους και διασυλλογικούς αγώνες. Σύσσωμη η οικογένεια της ΕΚΟΦΝΣ εκφράζει τη βαθιά της θλίψη για τον άδικο χαμό του Δημήτρη και τα θερμά της συλλυπητήρια στην οικογένεια του. Καλό ταξίδι Δημήτρη“.

Δείτε περισσότερες φωτογραφίες του Δημήτρη Ευθυμίου στην παρακάτω gallery

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved