Πάνος Νάτσης: Ραγίζει καρδιές η δημοσίευση της συντρόφου του, 11 μέρες μετά τον θάνατό του!
Showbiz

Πάνος Νάτσης: Ραγίζει καρδιές η δημοσίευση της συντρόφου του, 11 μέρες μετά τον θάνατό του!

Ο Πάνος Νάτσης έχασε τη ζωή του τα ξημερώματα του Σαββάτου 29 Ιανουαρίου, μετά από τροχαίο δυστύχημα, που είχε με την μηχανή του. 

Ήταν ένας από τους πολύ αγαπημένους ηθοποιούς και η είδηση του θανάτου του προκάλεσε πολύ μεγάλη θλίψη στον καλλιτεχνικό κόσμο, αφού όλοι όσοι τον γνώριζαν προσωπικά, έκαναν λόγο για ένα πολύ γλυκό παιδί, που τον χαρακτήριζε η ευγένεια και ο επαγγελματισμός.

Ο Πάνος Νάτσης, σε τελευτάια συνέντευξη που είχε πραγματοποιήσει, μίλησε για τον θεσμό της οικογένειας και το πόσο πολύ πιστεύει σε αυτόν. Ο άτυχος ηθοποιός τα τελευταία χρόνια διατηρούσε σχέση με την μουσική Διονυσία Γεωργιάδου και οι δυο τους έκαναν κοινά όνειρα για το μέλλον, μιας και ετοιμαζόντουσαν να παντρευτούν. Η είδηση του θανάτου του συντρόφου της, συγκλόνισε την νεαρή μουσικό, η οποία δεν μπορούσε με τίποτα να πιστέψει το πως είναι δυνατόν να έφυγε έτσι ξαφνικά από τη ζωή ο άνθρωπός της.

Μάλιστα, σε σχετική δημοσίευση που έκανε η Διονυσία Γεωργιάδου μετά την κηδεία του, η ίδια είχε γράψει: «Η ηλικία ενός ανθρώπου είναι το άθροισμα των στιγμών που έζησε ευτυχισμένος… Ξέρω ότι μου ζητάς συγνώμη που με έκανες να κλαίω… Ξέρω ότι η αγάπη δεν τελειώνει εδώ… θα σ’ αγαπώ κάθε μέρα και πιο πολύ…». Πριν από λίγες ώρες, η νεαρή μουσικός έκανε μια νέα δημοσίευση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, όπου μας αποκάλυψε μια φωτογραφιά της με τον Πάνο Νάτση, που ήταν οι δυο τους αγκαλιασμένοι πάνω στην μηχανή του.

Δείτε στην παρακάτω gallery την φωτογραφία που δημοσίευσε

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved