Χριστίνα Κοντοβά: Η μικρή Ada ακολουθεί τα βήματα της μαμάς της και... ξεκίνησε τα σχέδια!
Showbiz

Χριστίνα Κοντοβά: Η μικρή Ada ακολουθεί τα βήματα της μαμάς της και... ξεκίνησε τα σχέδια!

H Χριστίνα Κοντοβά είναι μια πολύ ευτυχισμένη μανούλα, μιας και από την πρώτη στιγμή που κράτησε την μικρή Ada στην αγκαλιά της, της έχει κλέψει την καρδιά. 

Είναι μια από τις πιο γνωστές επιχειρηματίες και σχεδιάστριες μόδας, μιας και ο κόσμος αγαπάει πολύ την δουλειά της και την λατρεύει όχι μόνο για αυτό, αλλά και για τον χαρακτήρα της.

Η Χριστίνα Κοντοβά διανύει ίσως μια από τις καλύτερες φάσεις της ζωής της, μιας και από τότε που έγινε μανούλα και υιοθέτησε την μικρή Ada, η καθημερινότητά της έχει αλλάξει ριζικά προς το καλύτερο αφού, όπως έχει επισημάνει πολλές φορές και η ίδια, η ζωή της έχει αποκτήσει άλλο νόημα. Πολλές είναι οι φορές που η Χριστίνα Κονταβά μας έχει συνηθίσει με κοινές δημοσιεύσεις με την κόρη της, μιας και περνούν πολύ χρόνο μαζί και κάνουν και πολλές δραστηριότητες.

Πριν από λίγες ώρες, είδαμε σε σχετικό story της Χριστίνας Κοντοβά στο Instagram ότι η μικρή Ada της έκανε "έκπληξη" στο γραφείο της και όπως είδαμε έχει ήδη υιοθετήσει τις "τακτικές" της μητέρας της. Η μικρή ξεκίνησε το σχέδιο και η γνωστή σχεδιάστρια δεν μπόρεσε να κρύψει την περηφάνεια της.

Δείτε στην παρακάτω gallery τις φωτογραφίες που δημοσίευσε

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved