Κλέλια Πανταζή: Μας δείχνει το σώμα της 40 μέρες μετά τον τοκετό- Οι απίθανες φωτό!
Showbiz

Κλέλια Πανταζή: Μας δείχνει το σώμα της 40 μέρες μετά τον τοκετό- Οι απίθανες φωτό!

Η Κλέλια Πανταζή διανύει ίσως την πιο όμορφη φάση της ζωής της, μιας και πριν από λίγες ημέρες, έγινε μανούλα, για ακόμη μια φορά. 

Είναι ένα πολύ αγαπημένο πρόσωπο του κοινού, η οποία πρόσφατα απέκτησε το δεύτερο παιδάκι της, κάτι που την έκανε πολύ ευτυχισμένη, τόσο εκείνη, όσο και τον σύζυγό της.

Η Κλέλια Πανταζή έχει μιλήσει πολλές φορές για την μητρότητα, μιας και είναι το πιο σημαντικό κομμάτι της ζωής της, αφού η οικογένεια είναι για εκείνη το παν. Η όμορφη Ολυμπιονίκης και ο σύζυγός της, Λευτέρης Τσόκαλος, περνούν όμορφες οικογενειακές στιγμές, με τους δυο τους να είναι τρομερά ευτυχισμένοι. Μάλιστα, η Κλέλια Πανταζή ενημερώνει τους διαδικτυακούς της φίλους για το πως είναι τα πράγματα πλέον στην καθημερινότητά της, μιας και κάνει διαρκώς δημοσιεύσεις στα social media.

Αυτό συνέβη και σήμερα, όπου η ίδια μας ενημέρωσε για το πως είναι το σώμα της, 40 μόλις ημέρες, μετά από την γέννηση του γιου της. Μάλιστα, η ίδια έγραψε χαρακτηριστικά στο post της: «40 μέρες μετά.. συνειδητοποιείς ότι αυτό το σώμα, δεν θα είναι ποτέ ξανά το ίδιο με πριν.. Δεν θα θυμίζει σε τίποτα το σώμα της αθλήτριας που ήταν κάποτε.. Είναι ένα σώμα που έχει φουσκώσει δυο φορές και ξεφουσκώσει σαν μπαλόνι.. Είναι ένα σώμα με τις τομές του, τις ραγάδες του, την χαλάρωση του.. Είναι ένα σώμα που έφερε στον κόσμο δυο ζωές.. Τις ΖΩΕΣ ΜΟΥ!!! Είναι το σώμα μου και το αγαπώ όπως και αν είναι!!»

Δείτε στην παρακάτω gallery την φωτογραφία που δημοσίευσε

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved