Φουρέιρα: Πόζαρε γυμνή στο μπάνιο της και «έριξε» το Instagram- Το συγκλονιστικό μήνυμα αγάπης!
Showbiz

Φουρέιρα: Πόζαρε γυμνή στο μπάνιο της και «έριξε» το Instagram- Το συγκλονιστικό μήνυμα αγάπης!

Ημέρα Αγίου Βαλεντίνου: Η Ελένη Φουρέιρα επέλεξε έναν διαφορετικό τρόπο να ευχηθεί στους ακόλουθούς της για την ημέρα των ερωτευμένων. 

Είναι μια από τις πιο αγαπημένες τραγουδίστριες του κοινού και μόλις σε λίγα χρόνια έχει καταφέρει να αποκτήσει ένα φανατικό κοινό, τόσο στην Ελλάδα, όσο και παγκοσμίως.

Η Ελένη Φουρέιρα, με κάθε νέα της ανάρτηση, προκαλεί πάντοτε πανικό στα κοινωνικά δίκτυα, δεδομένου ότι οι ακόλουθοί της σχολιάζουν διαρκώς και φυσικά την στηρίζουν. Σχεδόν πάντοτε, η πετυχημένη pop star επιλέγει έναν ιδιαίτερο τρόπο, για να περάσει διάφορα μηνύματα, τα οποία μάλιστα θέλει να μεταφέρει στο κοινό της, με στόχο να γίνονται όσο το δυνατόν καλύτεροι.

Ανήμερα του Αγίου Βαλεντίνου, η Ελένη Φουρέιρα ανήρτησε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μια σειρά από φωτογραφίες, οι οποίες την απεικονίζουν να ποζάρει γυμνή στον καθρέπτη του μπάνιου της, με την επιγραφή "Ι love you". Με την συγκεκριμένη της ανάρτηση, η ίδια θέλει να περάσει το ηχηρό μήνυμα ότι για να μας αγαπήσουν και οι υπόλοιποι, πρέπει πρώτα από όλα να αγαπήσουμε εμείς οι ίδιοι τον εαυτό μας.

Στην προσωπική της ζωή, η Ελένη Φουρέιρα είναι πολύ ερωτευμένη με τον Αλμπέρτο Μποτία, με τον οποίο μάλιστα αποφεύγουν διαρκώς τις κοινές τους εμφανίσεις, μιας και προτιμούν να κρατούν τη σχέση τους μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Δείτε στην παρακάτω gallery τις φωτογραφίες που δημοσίευσε

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved