Πάνος Νάτσης: «Ραγίζει καρδιές» η νέα ανάρτηση της συντρόφου του: «Θα είμαστε πάντα, εγώ κι εσύ...»
Showbiz

Πάνος Νάτσης: «Ραγίζει καρδιές» η νέα ανάρτηση της συντρόφου του: «Θα είμαστε πάντα, εγώ κι εσύ...»

Πάνος Νάτσης: Λίγος καιρός έχει περάσει από την στιγμή που έφυγε από την ζωή, με τους οικείους του να μην μπορούν ακόμα να συνειδητοποιήσουν το τι πραγματικά έχει συμβεί. 

Ήταν ένα από τα γεγονότα, που συγκλόνισαν την κοινή γνώμη, μιας και τα ξημερώματα της 29ης Ιανουαρίου, ο αγαπημένος ηθοποιός έφυγε από την ζωή, μετά από τροχαίο δυστύχημα, που είχε με την μηχανή του σε παραλιακή οδό.

Η είδηση του ξαφνικού θανάτου του Πάνου Νάτση, προκάλεσε μεγάλη θλίψη, τόσο στην οικογένειά του, όσο και στους συνεργάτες του, αλλά και στο τηλεοπτικό κοινό. Τραγική φιγούρα είναι η επί χρόνια σύντροφός του, Διονυσία Γεωργιάδου, η οποία δεν μπορεί με τίποτα να συνιεδητοποιήσει όλο αυτό που έχει συμβεί. Οι δυο τους ήταν έτοιμοι να παντρευτούν και έκαναν όνειρα για ένα κοινό μέλλον, μέχρι που όλα τελείωσαν ξαφνικά, με το τραγκό τέλος της ζωής του Πάνου Νάτση.

Πολύ πιο συγκεκριμένα, η Διονυσία Γεωργιάδου δημοσίευσε ένα μακροσκελές κείμενο, ένα ποίημα, το οποίο και αφιέρωνε στον σύντροφό της:

"Θα σε περιμένω στη γωνία, Τοσίτσα και Πατησίων και θα φοράω μαύρα, όπως πάντα. Δεν θα έχω κινητό μαζί μου. Στείλε τις γάτες στη μάνα μου και κανά δυο πράγματα, για να μας θυμάται. Μην πάρεις τίποτα μαζί σου, να φορέσεις και εσύ μαύρα, στα έχω κρεμάσει στη πόρτα του δωματίου. Την πόρτα μην την κλειδώσεις και Μην λησμονήσεις τίποτα και μην κοιτάξεις πίσω σου. Μην φοβάσαι, θα είμαστε πάντα, εγώ και εσύ...

Αυτή τη φορά, χωρίς δεσμά, χωρίς πρέπει. Θα σε περιμένω στη γωνία, Τοσίτσα και Πατησίων. Θα φοράω μαύρα, όπως πάντα. Θα περπατήσουμε όλη την Αθήνα, μέσα σε αυτά τα ερωτικά της φώτα, ελεύθεροι. Δεν θα χρειαστεί να ξανηζήσουμε πνιγμένοι και παγιδευμένοι με την σκέψη μας στο αύριο. Ο θάνατος έτσι και αλλιώς παραμονεύει. Όλα είναι εφήμερα, όλης μας η ζωη είναι μια στιγμή, ένα πέρασμα από εδώ...

Εμείς, θα σώσουμε, τον ουρανό, τα παιδιά. Μην τρομάζεις, θα είμαστε πάντα, εγώ και εσύ. Εσύ θα σκάβεις τους λάκκους τους και εγώ θα τους σκοτώνω -εξ’ επαφής- να βλέπω τον τρόμο στα σιχαμένα μάτια τους, τον τρόμο που τόσους αιώνες σπέρνουν.
Θα σε περιμένω στη γωνία, Τοσίτσα και Πατησίων, στις 9:00 θα φοράω μαύρα, όπως πάντα.Η πρώτης μας νύχτα για την υπόλοιπη ζωη μας, ελεύθεροι.

Δείτε στην παρακάτω gallery περισσότερες φωτογραφίες

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved