Φώφη Γεννηματά: Συγκινημένη η οικογένειά της στο μνημόσυνό της- Ένας χρόνος από τον θάνατό της!
Showbiz

Φώφη Γεννηματά: Συγκινημένη η οικογένειά της στο μνημόσυνό της- Ένας χρόνος από τον θάνατό της!

Ένας χρόνος πέρασε από την ημέρα που η Φώφη Γεννηματά έφυγε από τη ζωή, με την οικογένειά της να μην μπορούν ακόμα να πιστέψουν ότι δεν θα την ξαναδούν. 

Η Φώφη Γεννηματά πάλεψε με τους "δαίμονες" για πολλά χρόνια, μιας και προσπαθούσε να αντιμετωπίσει την ασθένεια του καρκίνου, χωρίς δυστυχώς να τα καταφέρνει στο τέλος, αφού λίγο πριν φύγει από τη ζωή, η υγεία της ήταν ήδη πάρα πολύ επιβαρυμένη.

Ήταν 25 Οκτωβρίου 2021, όταν η Φώφη Γεννηματά, σε ηλικία 56 ετών έφυγε από τη ζωή, βυθίζοντας στη θλίψη όχι μόνο την οικογένειά της, αλλά και ολόκληρο το πανελλήνιο, μιας και έδειξε από την αρχή αγωνιστικότητα, πυγμή και πολύ μεγάλη δύναμη, ενώ για πολλές γυναίκες αποτελεί πλέον πρότυπο.

Το πρωί της 23ης Οκτωβρίου 2022, τελέστηκε στο Α Νεκροταφείο Αθηνών, το ετήσιο μνημόσυνο προς τιμής της αείμνηστης πολιτικού, η οποία για πολλούς αποτέλεσε πηγή έμπνευσης. Ο φωτογραφικός φακός του gossip-tv ήταν εκεί και απαθανάτισε την οικογένειά της: τον σύζυγό της Ανδρέα Τσούνη και τα παιδιά της Φώφης Γεννηματά να είναι άκρως συγκινημένοι, ντυμένοι στα μάυρα και με το βλέμμα τους στραμμένο προς το έδαφος.

Στους παρευρισκόμενους είδαμε και πολλά άτομα του πολιτικού κόσμου, οι οποίοι μέχρι και την τελευταία στιγμή στάθηκαν δίπλα στην Φώφη Γεννηματά και μέχρι και σήμερα είναι περήφανοι και καταχειροκροτούν το έργο της. Ανάμεσά του: ο Γιώργος Παπανδρέου, ο Νίκος Ανδρουλάκης, ο Κώστας Σκανδαλίδης και πολλοί άλλοι.

Διαβάστε επίσης:

Δείτε περισσότερες φωτογραφίες στην παρακάτω gallery:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved