Ούρσουλα Βλάχου: Τα πρώτα 24ωρα με την κόρη της στο σπίτι και το παραμυθένιο παιδικό δωμάτιο
Showbiz

Ούρσουλα Βλάχου: Τα πρώτα 24ωρα με την κόρη της στο σπίτι και το παραμυθένιο παιδικό δωμάτιο

Η Ούρσουλα Βλάχου, η οποία υποδύονταν τη μικρή κόρη του Πάνου Μιχαλόπουλου στη σειρά του MEGA «Η ώρα η καλή», έφερε στον κόσμο στις 24 Οκτώβρη τον καρπό του έρωτά της από τον Βίκτωρα Αποστόλου και εδώ και λίγες μέρες περνούν μοναδικές στιγμές με την κόρη τους στο υπέροχο σπίτι τους.

Η τρυφερή μαμά δημοσίευσε την πρώτη φωτογραφία με την κόρη της και ανακοίνωσε τον ερχομό της μικρής γράφοντας στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram: «Θα μπορούσα να γράφω ώρες, άπειρα πράγματα, για το θαύμα της εγκυμοσύνης, της γέννας ή της μητρότητας, καθώς ήταν ότι πιο δύσκολο, επίπονο αλλά και ότι πιο άξιο έχω κάνει ποτέ στη ζωή μου, αλλά οι λέξεις όλου του κόσμου δεν φτάνουν για να περιγράψουν αυτό το συναίσθημα που νιώθεις όταν ακούς για πρώτη φορά το κλάμα του, το παίρνεις αγκαλιά, σε κοιτάει μέσα στα μάτια και βλέπεις ένα κομμάτι σας.

καλωσήρθες κορίτσι μας 💕

24.10.22»!

Μετά τη γέννηση της κόρης της και την επιστροφή στο σπίτι από το μαιευτήριο, η Ούρσουλα Βλάχου δημοσιεύει μοναδικές φωτογραφίες με την μικρή, που της "έχει πάρει τα μυαλά"!

Να σας θυμίσουμε ότι η τηλεοπτική “Στέφανι” από την Ώρα την καλή που προβλήθηκε στο Mega παντρεύτηκε το καλοκαίρι με πολιτικό γάμο έχοντας δίπλα της τους στενούς συγγενείς της και τους αγαπημένους φίλους της.

Δείτε τις μοναδικές φωτογραφίες με την κόρη της στο σπίτι αλλά και το παιδικό δωμάτιο που έχει γεμίσει με ροζ αντικείμενα!

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved