Ελληνίδα ηθοποιός γέννησε πριν ένα μήνα και έχει κορμί…. «λαμπάδα»!
Showbiz

Ελληνίδα ηθοποιός γέννησε πριν ένα μήνα και έχει κορμί…. «λαμπάδα»!

Τι και αν έφερε στον κόσμο το πρώτο της παιδί πριν ένα μήνα, η ηθοποιός κατάφερε να επανέλθει σε φόρμα και οι φωτογραφίες της μας άφησαν άφωνους!

Απέκτησε ένα κοριτσάκι πριν ένα μήνα και… η ίδια έχει καταφέρει να επανέλθει σχεδόν στα κιλά της και τρανή απόδειξη οι φωτογραφίες που δημοσιεύει καθημερινά στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram!


O λόγος για την… Ούρσουλα Βλάχου, η οποία υποδύονταν τη μικρή κόρη του Πάνου Μιχαλόπουλου στη σειρά του MEGA «Η ώρα η καλή» και έφερε στον κόσμο στις 24 Οκτώβρη τον καρπό του έρωτά της από τον Βίκτωρα Αποστόλου και έχει ένα μήνα μετά…. Απίστευτη σιλουέτα!

Να σας θυμίσουμε ότι η ίδια είχε ποστάρει την πρώτη φωτογραφία με την κόρη της και ανακοίνωσε τον ερχομό της μικρής γράφοντας στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram: «Θα μπορούσα να γράφω ώρες, άπειρα πράγματα, για το θαύμα της εγκυμοσύνης, της γέννας ή της μητρότητας, καθώς ήταν ότι πιο δύσκολο, επίπονο αλλά και ότι πιο άξιο έχω κάνει ποτέ στη ζωή μου, αλλά οι λέξεις όλου του κόσμου δεν φτάνουν για να περιγράψουν αυτό το συναίσθημα που νιώθεις όταν ακούς για πρώτη φορά το κλάμα του, το παίρνεις αγκαλιά, σε κοιτάει μέσα στα μάτια και βλέπεις ένα κομμάτι σας. καλωσήρθες κορίτσι μας 💕 24.10.22»!

Από τον ερχομό της μικρής πέρασε ένας μήνας και η σιλουέτα της νέας μαμάς είναι απίστευτη!

Δείτε την και εσείς στην παρακάτω gallery!

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved