Γιώργος Τσούλης: Θα λιώσετε με τις πρώτες φωτογραφίες με τον νεογέννητο γιο του
Showbiz

Γιώργος Τσούλης: Θα λιώσετε με τις πρώτες φωτογραφίες με τον νεογέννητο γιο του

Στις 14 Οκτωβρίου έγινε για πρώτη φορά μπαμπάς ο Γιώργος Τσούλης και χθες, 30 Νοεμβρίου δημοσίευσε τις πρώτες φωτογραφίες με τον νεογέννητο γιο του! 

Ο γνωστός σεφ ο οποίος μαγειρεύει τηλεοπτικά στο πλατό της εκπομπής Ελένη της Ελένης Μενεγάκη ζει πρωτόγνωρα συναισθήματα από τη στιγμή που γεννήθηκε ο γιος του, καρπός του έρωτά του από τη σύζυγό του Μαριαλένα.

Όταν είχε γεννηθεί ο μπόμπιράς του, είχε ανακοινώσει το ευχάριστο γεγονός γράφοντας στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram:

«14.10.2022 ήρθε στη ζωή το παιδάκι μας… το δικό μας ΘΑΥΜΑ! Τα συναισθήματά μας είναι απερίγραπτα.. ένα τόσο δα πλασματάκι που μας έφερε τόσο μεγάλη χαρά!! Θέλω να πω ένα τεράστιο ευχαριστώ στην Μαριαλένα μου, που μου έκανε το καλύτερο δώρο.. Ευχαριστούμε πολύ τη γιατρό μας @sofiadiamantop που ξέρει πολύ καλά ότι χωρίς εκείνη δεν θα είμασταν σήμερα εδώ!»!

Ο σεφ και συνεργάτης της Ελένης Μενεγάκη δημοσίευσε δύο φωτογραφίες με τον νεογέννητο γιο του που είναι στο σαλόνι του σπιτιού και ο τρυφερός μπαμπάς κοιτά τον γιο του και... λιώνει!

Δείτε και εσείς στην gallery τις πρώτες φωτογραφίες με τον γιο του

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved