Μπράιαν Φέρι: Η τελευταία του σύντροφος ήταν 37 χρόνια νεότερή του και πρώην του γιου
Hollywood

Μπράιαν Φέρι: Η τελευταία του σύντροφος ήταν 37 χρόνια νεότερή του και πρώην του γιου

Ο Μπράιαν Φέρι είχε όποια γυναίκα ήθελε και αυτό συνεχίζει να κάνει παρά τα 72 του χρόνια.

Ο τραγουδιστής έχει κάνει πολλές σχέσεις και αρκετούς γάμους, οι οποίοι όλοι έληξαν άδοξα, ακόμα και ο τελευταίος του με την κατά 37 χρόνια νεότερή του Κέιτι Τέρνερ. Μάλιστα, η συγκεκριμένη ήταν παλιό φλερτ του γιου του και φίλη του πρίγκιπα Χάρι.

Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή.

Ο Μπράιαν Φέρι συνδέθηκε ερωτηκά με τα περισσότερα μοντέλα που πόζαραν στα εξώφυλλα των Roxy Music.

Η Αμάντα Λιρ που τότε ήταν ερωμένη του Σαλβαδόρ Νταλί, γνωρίστηκαν το 1973. Εκείνη πόζαρε δίπλα σε μια μαύρη λεοπάρδαλη για το εξώφυλλο του άλμπουμ «For Your Pleasure». Μετά από μια σχέση που άφησε εποχή, τον άφησε για τον Ντέιβιντ Μπάουι.

Το 1975 η καλλονή από το Τέξας Τζέρι Χολ πόζαρε για το εξώφυλλο του «Siren», απ' όπου κι ένα από τα πιο αγαπημένα τραγούδια των Roxy, το «Love is the drug». Η σχέση τους ξεκίνησε όταν πήγε σπίτι του για να αφαιρέσει την μπογιά που είχε απλώσει στο σώμα εκείνη εμφανίστηκε στα κλιπ του Μπράιαν Φέρι «Let’s stick together» και «the price of love». Το 1977 γνώρισε τον Μικ Τζάγκερ και εγκατέλειψε τον Μπράιαν, που σπάνια πλέον θα αναφέρει το όνομα της, ενώ έγραψε για εκείνη το κομμάτι «kill and tell» ως απάντηση στις αποκαλύψεις που έκανε η Χολ για τη σχέση τους.

Στις 23 Ιουλίου 2018 η Λούσι Χέλμορ, πρώην μοντέλο, κοσμική περσόνα και πρώην σύζυγος του τραγουδιστή Μπράιν Φέρι, με τον οποίο απέκτησε τέσσερις γιους, αυτοκτόνησε μετά από μάχη χρόνων με την κατάθλιψη. Ο γάμος τους είχε γίνει το 1982. Εκείνη είχε αποφασίσει να τον χωρίσει και πήρε την απόφαση μέσα στο αεροπλάνο κατά την διάρκεια μιας πτήσης που κινδύνεψαν οι επιβάτες. Η Λούσι είπε πως αν ζήσει θα τον χωρίσει και το έκανε.

Στην συνέχεια, ο Μπράιν Φέρι βρήκε παρηγοριά στην κατά 35 χρόνια νεότερή του Κέιτι Τέρνερ, η οποία ήταν χορεύτρια στην περιοδεία του συγκροτήματος το 2001.

Μετά, ο τραγουδιστής τα έφτιαξε με την λαίδη Εμιλι Κόμπτον, αλλά το 2006 τα ξαναβρήκαν για σύντομο χρονικό διάστημα.

Η επόμενη γυναίκα που μπήκε στη ζωή του ήταν η Αμάντα Σέπαρντ, πρώην φλερτ του γιου του και φίλη του πρίγκιπα Χάρι. Κανείς δεν περίμενε πως η κατά 37 χρόνια νεότερή του εντυπωσιακή κοπέλα θα γίνει η γυναίκα του. Εκείνη, άφησε την δουλειά της για να μείνει μαζί του και τον πίεζε να κάνουν παιδί. Εκείνος, όμως, την χώρισε!

Ο Μπράιαν Φέρι έχει έρθει στην Ελλάδα για δυο μοναδικές εμφανίσεις στην Θεσσαλονίκη και στο Ηρώδειο.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved