Απίστευτο! Η Michelle Pfeiffer σε δίκτυα αίρεσης! Έλεγε «Όχι» σε φαγητό και νερό!
Hollywood

Απίστευτο! Η Michelle Pfeiffer σε δίκτυα αίρεσης! Έλεγε «Όχι» σε φαγητό και νερό!

Η Michelle Pfeiffer είχε ενταχθεί σε μία αίρεση, σε μία ομάδα breatharians, όπως ονομάζονται οι οπαδοί της λογικής ότι ο άνθρωπος μπορεί να ζήσει καλύτερα χωρίς φαγητό.

Η ηθοποιός αποκάλυψε την περιπέτειά της και πόσο σε κίνδυνο έθεσε τον εαυτό της, που δεν έτρωγε τίποτε και δεν έπινε. Η Michelle Pfeiffer ξέφυγε χάρη στον πρώτο της σύζυγος, τον σκηνοθέτη Peter Horton, που της έδωσε ένα ρόλο σε μια ταινία για τα μέλη της θρησκευτικής αίρεσης Moonies. Αφού μελέτησε πολύ και ασχολήθηκε με την εν λόγω αίρεση, άλλαξε σκεπτικό.

«Τότε κατάλαβα ότι ήμουν σε σέκτα» λέει στο περιοδικό «Stella» της «Telegraph». «Ηταν πολύ χειριστικοί. Δεν ζούσα μαζί τους, αλλά ήμουν πολύ μαζί τους και μου έλεγαν συνέχεια ότι έπρεπε να περνάω πολύ περισσότερο χρόνο εκεί. Επρεπε δε να πληρώνω όταν πήγαινα εκεί, οπότε οικονομικά με "στέγνωνε"».

Και τόνισε πως της είχαν απαγορεύσει το νερό και το φαγητό και της είχαν πει ότι όλα τα απαραίτητα συστατικά για τον οργανισμό της μπορεί να τα παίρνει μόνο από τον ήλιο! Τώρα βέβαια νιώθει θυμό γιατί ήταν τόσο αφελής και πήγε να κάνει τόσο κακό στον εαυτό της.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved