Jennifer Finnigan: «Άλλαξε η καριέρα μου και τη ζωή μου»
Hollywood

Jennifer Finnigan: «Άλλαξε η καριέρα μου και τη ζωή μου»

Τι ήταν αυτό που κέρδισε την Jennifer Finnigan στο «Tyrant»;

«Είναι ένας κόσμος που δεν υπάρχει στην τηλεόραση, δεν τον βλέπουμε ποτέ σε τηλεοπτικά σόους. Είναι κάτι ξεχωριστό και αυτό με κέρδισε. Από τη στιγμή που διάβασα το σενάριο, ένιωσα την ανάγκη να μάθω περισσότερα για .αυτό τον κόσμο και τι θα συμβεί στη συνέχεια. Το γεγονός ότι διαδραματίζεται στη Μέση Ανατολή μας βοηθά να πούμε ιστορίες, με τις οποίες οι περισσότερες σειρές δεν μπορούν να καταπιαστούν» τόνισε στο ΕΓΩ.
- Τι κάνει το «Tyrant» διαφορετικό από τις άλλες σειρές;
«Καταρχήν το μέρος που εκτυλίσσεται το διαφοροποιεί πολύ από τις άλλες σειρές. Το γεγονός ότι είναι στη Μέση Ανατολή και ασχολείται με την πολιτική και κοινωνική πραγματικότητα του τόπου/Οτι πήραν μία αμερικανική οικογένεια και τη μετέφεραν σε έναν εντελώς ξένο κόσμο. Η σειρά μιλά για γνωστά πράγματα, για οικογένεια, τις σχέσεις, για αγάπη, μίσος και πόλεμο, αλλά το σκηνικό είναι εντελώς διαφορετικό.»
- Ήταν πρόκληση για εσάς να γνωρίσετε ένα διαφορετικό πολιτισμό;
«Ναι ήταν. Έχω ταξιδέψει πολύ στη ζωή μου, έχω μεγάλο πάθος με τα ταξίδια. Αλλά δεν είχα βρεθεί ποτέ ξανά σε αυτό το σημείο της Μέσης Ανατολής. Γυρίσαμε το πιλοτικό επεισόδιο στο Μαρόκο, δεν είχα γνωρίσει ποτέ πραγματικά το μουσουλμανικό κόσμο, οπότε αυτό ήταν μια αλλαγή για μένα. Το να ακούω το κάλεσμα για προσευχή πέντε φορές την ημέρα ήταν κάτι που δεν είχα ξαναζήσει. Στη συνέχεια τα γυρίσματα μεταφέρθηκαν στο Ισραήλ, που βίωσα ένα διαφορετικό πολιτισμικό σοκ. Και τώρα ολοκληρώνουμε τα γυρίσματα στην Τουρκία... Είναι πολύ ενδιαφέρον να έρχεσαι σε επαφή με διαφορετικούς πολιτισμούς. Διευρύνει τους ορίζοντες σου και αλλάζει την κοσμοθεωρία σου. Νιώθω πολύ τυχερή που το έζησα. Άλλαξε την καριέρα μου και τη ζωή μου.»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved