Πεθαίνει η κόρη της Χιούστον. Οι γιατροί δεν μπορούν να κάνουν τίποτα!
Hollywood

Πεθαίνει η κόρη της Χιούστον. Οι γιατροί δεν μπορούν να κάνουν τίποτα!

Πάρα πολύ άσχημα τα νέα για την εξέλιξη της υγείας της κόρης της Γουίτνεϊ Χιούστον. Οι γιατροί ενημέρωσαν τον πατέρα της Μπόμπι Κριστίνα, Μπόμπι Μπράουν ότι η κόρη του έχει ελάχιστες ελπίδες να παραμείνει στην ζωή.

Τραγική ειρωνία; H Μπόμπι Κριστίνα αν τελικά φύγει από την ζωή, θα είναι με τον ίδιο τρόπο που πέθανε και η μητέρα της, Γουίτνεϊ Χιούστον. Μόνο που εκείνη δεν είχε προλάβει να μεταφερθεί σε νοσοκομείο καθώς την βρήκαν νεκρή στην μπανιέρα της.

Η σύζυγος του Μπόμπι Μπράουν, Αλίσια Έθερετζ είναι τεσσάρων μηνών έγκυος, περιμένει το δεύτερο παιδί τους σε λίγους μήνες θα τον κάνει ξανά πατέρα.

Όλοι οι συγγενείς, όπως αναφέρουν τα ξένα Μέσα πηγαίνουν στο νοσοκομείο όπου και νοσηλεύεται για να αποχαιρετήσουν την άτυχη Μπόμπι Κριστίνα και να της πουν το τελευταίο αντίο.

Θυμίζουμε πως η 21χρονη βρέθηκε στο σπίτι της αναίσθητη στην μπανιέρα της και μεταφέρθηκε σε κωματώδη κατάσταση στο νοσοκομείο, όπου και παραμένει στην εντατική με μηχανική υποστήριξη.

Οι γιατροί είπανε στον 46χρονο Μπράουν, πως πλέον δεν μπορούν κάτι παραπάνω για να την σώσουν και πως έκαναν ότι καλύτερο μπορούσαν.

Το FOX411 μετέδωσε πως «πλέον είναι θέμα της οικογένειας το πότε θα αποδεχθεί ότι η Μπόμπι Κριστίνα δεν πρόκειται να τα καταφέρει, ώστε να την αποσυνδέσουν από τα μηχανήματα.

Από εδώ και στο εξής είναι στο χέρι των συγγενών της να κρίνουν για πόσο θα την κρατάνε ακόμα στη ζωή». Το TMZ αναφέρει πως η εγκεφαλική λειτουργία της 21χρονης είναι μετά από όλα αυτά υποτυπώδης.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved