Jamie Dornan: «Η γυναίκα μου είναι απίστευτο άτομο »
Hollywood

Jamie Dornan: «Η γυναίκα μου είναι απίστευτο άτομο »

Ο Jamie Dornan είναι ο Mr. Grey στην ταινία «50 αποχρώσεις του γκρι». Τον φόβισε καθόλου ο πρωταγωνιστικός ρόλος σου σε μια ταινία όπως αυτή;

«Ένιωσα ότι κατά κάποιον τρόπο είχα προετοιμαστεί γι' αυτόν τον ρόλο με τη συμμετοχή μου στην τηλεοπτική σειρά The Fall. Τέτοιου είδους ρόλοι σε σημαδεύουν και σε κάνουν πιο σκληρό ως ηθοποιό» τόνισε στο ΟΚ.
-Έπρεπε να αποφασίσεις γρήγορα αν θα αναλάβεις τον ρόλο, αφότου τον απέρριψε ο Τσάρλι Χάναμ.
«Συνήθως σε αυτές τις περιπτώσεις οι άνθρωποι σου λένε να εκμεταλλευτείς τον χρόνο σου, αλλά η αλήθεια είναι ότι δεν είχα αυτή την πολυτέλεια. (Γελάει.) Οπότε τηλεφωνείς στους ανθρώπους που σε εκπροσωπούν αλλά και στους αγαπημένους σου και προσπαθείς και με τη δική τους βοήθεια να πάρεις μια απόφαση. Η σύζυγος μου είναι έξυπνη γυναίκα, με μεγάλη κατανόηση. Επιπλέον, ήταν ηθοποιός για δέκα χρόνια, οπότε γνωρίζει καλά αυτή τη δουλειά. Οι περισσότερες γυναίκες θα πανικοβαλλόταν, αν ο σύζυγος τους, στον 8ο μήνα της εγκυμοσύνης τους, τους έλεγε: «Αγάπη μου, μετακομίζουμε αυτά την εβδομάδα στο Βανκούβερ και θα μείνουμε για τους επόμενους τέσσερα μήνες. Το παιδί μας θα πάρει καναδική υπηκοότητα και όταν ταινία θα εμφανίζομαι γυμνός σε αρκετές σκηνές». Με αυτά τα δεδομένα θεωρώ ότι η γυναίκα μου είναι απίστευτο άτομο.»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved