Ερωτευμένοι ξανά μετά τον τρικούβερτο καβγά στη Μύκονο
Hollywood

Ερωτευμένοι ξανά μετά τον τρικούβερτο καβγά στη Μύκονο

Έναν έρωτα γεµάτο πάθος ζουν η Αµερικανίδα ηθοποιός Lindsay Lohan και ο Ρώσος δισεκατοµµυριούχος σύντροφός της Igor Tarabasov. Το ζευγάρι, που πέρασε μεγάλο μέρος των διακοπών του στη Μύκονο, αφού γιόρτασε τα γενέθλια της σταρ µε ένα ξέφρενο πάρτι στο «Rakkan», είχε έναν άγριο καβγά, που κατέληξε µε την ηθοποιό να ρίχνει το τηλέφωνο του µνηστήρα της στη θάλασσα.

Η Λίντσεϊ φέρεται να εξαγριώθηκε όταν διάβασε ένα µήνυµα στο κινητό του 22χρονου Ιγκόρ και εξέπληξε φίλους και παρευρισκοµένους -ανάµεσα στους οποίους ήταν και η µητέρα του επιχειρηµατία, Ελενα- µε την εκρηκτική αντίδρασή της. Μάλιστα, ο Ιγκόρ ανταπέδωσε, ρίχνοντας ένα ποτό πάνω στην 30χρονη σταρ. Όπως ανέφερε αυτόπτης µάρτυρας: «Όλα ήταν µια χαρά µεταξύ τους, πριν η Λίντσεϊ πάρει το κινητό του Ιγκόρ και το ρίξει στη θάλασσα. Στη συνέχεια, άρχισαν να φωνάζουν και να ουρλιάζει ο ένας στον άλλον».
Ήταν τόσο έντονος ο καβγάς, που χρειάστηκε η παρέµβαση των ανδρών ασφαλείας του beach club, που τους χώρισαν για να ηρεµήσουν τα πνεύµατα, µε τη Λίντσεϊ να µπαίνει στο αυτοκίνητο που την περίµενε και να επιστρέφει στο ξενοδοχείο της. Ο εκπρόσωπος της ηθοποιού µίλησε σε αγγλική εφηµερίδα και ισχυρίστηκε ότι δόθηκε µεγαλύτερη έκταση στο γεγονός απ’ ό,τι έπρεπε.
Λίγες ώρες αργότερα, η εκρηκτική Λίντσεϊ, η οποία αρραβωνιάστηκε τον Ιγκόρ στην αρχή του χρόνου -µετά από οκτώ µήνες σχέσης- έγραψε στον λογαριασµό της στο Instagram: «Το να είσαι ερωτευµένος είναι εξαντλητικό... Ειδικά όταν είσαι γυναίκα µεγαλύτερης ηλικίας και τα έχεις δει όλα. Τελικά, η αγάπη είναι το πιο σηµαντικό πράγµα». Στη συνέχεια µοιράστηκε στο Instagram µια φωτογραφία της µε τον Ιγκόρ διανθισµένη µε καρδούλες, διαλύοντας κάθε αµφιβολία και κάνοντας ξεκάθαρο πως το ειδύλλιό τους παραµένει δυνατό. Η Λ. Λόχαν, η οποία στο παρελθόν έχει συλληφθεί αρκετές φορές να οδηγεί υπό την επήρεια ναρκωτικών και για µια περίοδο µπαινόβγαινε σε κλινικές αποτοξίνωσης, φαίνεται πως έχει βρει στο πλευρό του Ιγκόρ την ηρεµία που αναζητούσε. Πρόσφατα αποκάλυψε ότι θέλει να κάνει παιδιά, αλλά παράλληλα είναι αποφασισµένη να φέρει ξανά την καριέρα της στο προσκήνιο. Πώς; «Κάνοντας περισσότερες ταινίες, γράφοντας το βιβλίο µου, ξεκινώντας τις φιλανθρωπίες µου, που εστιάζουν στα παιδιά. Ισως κάνω κάποια δικά µου σύντοµα - αφού πρώτα ολοκληρώσω µερικές ταινίες», είπε.
Η ηρεµία επανήλθε για τα καλά στο ζευγάρι, το οποίο συνεχίζει το πάρτι στις παραλίες της Μυκόνου, όπου βρίσκεται για διακοπές εδώ και δύο εβδοµάδες. Η Λίντσεϊ, φορώντας ένα κόκκινο one-piece µαγιό by Moeva London, ένα brand που αγαπάνε κι άλλες σταρ όπως η Ρίτα Ορα και η Μιράντα Κερ, διασκέδασε µε τον αγαπηµένο της ανταλλάσσοντας µαζί του καυτά φιλιά, ως µια αδιάσειστη απόδειξη ότι αυτή η σχέση είναι πιο δυνατή από τους σποραδικούς καβγάδες τους, σύμφωνα με τη real.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved