Στο πλευρό του Κλιντ Ιστγουντ ο Αλεκ Σκαρλάτος
Hollywood

Στο πλευρό του Κλιντ Ιστγουντ ο Αλεκ Σκαρλάτος

«Απόβαση» στη Βενετία έκαναν ο Clint Eastwood με τον Αλεκ Σκαρλάτος και τους άλλους δύο ήρωες στρατιώτες που συνέλαβαν οπλισμένο τρομοκράτη σε τρένο στη Γαλλία, το 2015.

Ο 87χρονος σκηνοθέτης, όπως αναφέρει η espresso, βρέθηκε στην «πλωτή πόλη» της Ιταλίας για τα γυρίσματα της ταινίας του για τη γενναία πράξη των τριών, στην οποία πρωταγωνιστεί ο ελληνικής καταγωγής στρατιώτης.

Την περασμένη Τετάρτη, ο Ιστγουντ και οι ηθοποιοί της ταινίας «The 15:17 to Paris» έφτασαν στο κινηματογραφικό πλατό με τα χαρακτηριστικά πλωτά ταξί της Βενετίας. Ο επιτυχημένος σκηνοθέτης, πριν δώσει το σύνθημα για την έναρξη των γυρισμάτων, δεν θέλησε να αποκαλύψει ποιο κομμάτι της ιστορίας θα κινηματογραφήσει στη Βενετία.

Το σενάριο της ταινίας, που είναι εμπνευσμένη από το ομώνυμο βιβλίο, περιγράφει κυρίως τα γεγονότα στο τρένο που ταξίδευε από το Αμστερνταμ στο Παρίσι, τον Αύγουστο του 2015. Παράλληλα, θα περιέχει πολλά flashbacks, που θα δείχνουν τα παιδικά χρόνια του Αλεκ Σκαρλάτου, του Αντονι Σάντλερ και του Σπένσερ Στόουν, καθώς μεγάλωσαν μαζί, αλλά και περιστατικά από τις διακοπές τους στην Ευρώπη, πριν ανέβουν στο τρένο.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved