Η συγγνώμη του Hoffman μετά τις καταγγελίες για σεξουαλική παρενόχληση
Hollywood

Η συγγνώμη του Hoffman μετά τις καταγγελίες για σεξουαλική παρενόχληση

Ο Dustin Hoffman είδε και αυτός το όνομά του να εμπλέκεται σε κατηγορίες για σεξουαλική παρενόχληση και με μια έμμεση παραδοχή, ζήτησε δημόσια συγγνώμη.

Η συγγραφέας Anna Graham τον κατηγόρησε ότι το 1985 την παρενόχλησε σεξουαλικά. Σε δήλωσή του στο «The Hollywood Reporter», ο ηθοποιός αναφέρει:

«Τρέφω απεριόριστο σεβασμό στις γυναίκες. Αισθάνομαι άθλια για το γεγονός ότι κάτι που έκανα μπορεί να έφερε σε δύσκολη θέση μια κυρία. Λυπάμαι. Δεν αντικατοπτρίζει αυτό που είμαι».

Η Anna Graham ήταν τότε 17 ετών και έγραψε στο «Hollywood Reporter»: «Την πρώτη μέρα μου στο γύρισμα μου ζήτησε να του κάνω μασάζ στα πόδια. Με φλέρταρε ανοιχτά, μου χούφτωσε τον πισινό και άρχισε να μιλάει για σεξ. Ένα πρωί μπήκα στο καμαρίνι με το πρωινό που είχε παραγγείλει. Με κοίταξε κάνοντας περίεργες γκριμάτσες και μου είπε με νόημα: Θα πάρω ένα σκληρό...αυγό και μια τρυφερή κλειτορίδα. Στη συνέχεια ξέσπασε σε γέλια με το δήθεν αστείο του και εγώ μπήκα στην τουαλέτα κι έβαλα τα κλάματα». «Συνόδευσα τον Ντάστιν στη λιμουζίνα του και με χάιδεψε από πίσω τέσσερις φορές. Κάθε φορά αντιδρούσα και τον χτυπούσα λέγοντας του ότι είναι ένας πορνόγερος».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved