George Clooney: Αφήνει την υποκριτική για την σκηνοθεσία
Hollywood

George Clooney: Αφήνει την υποκριτική για την σκηνοθεσία

Ο George Clooney μεγάλωσε ηλικιακά και πλέον... αλλάζει επαγγελματικό προσανατολισμό. Θα αφιερωθεί ολοκληρωτικά στην σκηνοθεσία και θα αφήσει πίσω του την υποκριτική. Δεν θέλει να είναι πια μπροστά από τις κάμερες, αλλά πίσω από αυτές.

«Κοιτάξτε, έπαιζα για μεγάλο χρονικό διάστημα και ξέρετε είμαι πλέον 56» δήλωσε ο βραβευμένος με Οσκαρ ηθοποιός στη βρετανική εφημερίδα «Sunday Times». «Δεν είμαι ο τύπος που κερδίζει το κορίτσι πια... Δεν πρέπει να είμαι αυτός ο τύπος. Αλλά, κοιτάξτε, αν κάποιος μου έδινε έναν ρόλο σαν του Πολ Νιούμαν στην “Ετυμηγορία”, θα τον άρπαζα. Όμως, δεν υπάρχουν πια πολλοί ρόλοι σαν αυτόν» σημείωσε.

«Έπαιζα για να πληρώνω το νοίκι μου, αλλά πλέον πούλησα την εταιρία παραγωγής τεκίλα για 860.000.000 ευρώ. Δεν χρειάζομαι άλλα χρήματα» συνέχισε ο George Clooney υπογραμμίζοντας ότι έχει πλέον τα χρήματα για να κάνει τις ταινίες που θέλει αυτός.
Έβγαλε μόλις 43.000 ευρώ από την παραγωγή, το σενάριο και τη σκηνοθεσία του «Suburbicon», πάνω στο οποίο εργάστηκε για δύο χρόνια. Αυτό όμως δεν τον ενόχλησε καθόλου γιατί ήταν κάτι που το ήθελε πολύ.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved