Ανασκόπηση 2018: Οι γάμοι των ξένων celebrities τη χρονιά που πέρασε!
Hollywood

Ανασκόπηση 2018: Οι γάμοι των ξένων celebrities τη χρονιά που πέρασε!

Φανταχτερά νυφικά, λαμπερές νύφες, γοητευτικοί γαμπροί!

Μερικοί από τους σταρ της ξένης σόουμπιζ παντρεύτηκαν με τα ταίρια τους και χάρισαν παγκοσμίως παραμυθένια στιγμιότυπα γάμου, όπως ακριβώς είχαν ονειρευτεί. Ας δούμε όμως ποιοι celebrities του παγκόσμιου star system!
Η αρχή έγινε με... άρωμα από Ελλάδα καθώς ανήμερα της Πρωτοχρονιάς, στο πιο κεντρικό σημείο των Ηνωμένων Πολιτειών, την Times Square, παντρεύτηκε η Maria Menounos τον εκλεκτό της καρδιάς της Keven Undergaro, αν και ο γάμος τους τον περασμένο Σεπτέμβριο στην Ελλάδα είχε μεγαλύτερη προβολή.

maria menounos marries keven undergaro on nye 05

Τις πρώτες μέρες του 2018 κυκλοφόρησε η είδηση ότι κάτω από άκρα μυστικότητα παντρεύτηκαν η Miley Cyrus και ο Liam Ηemsworth.

Ο γάμος, σύμφωνα με τις φήμες, τελέστηκε στο Byron Bay, απ’ όπου κατάγεται ο Liam ενώ στο μυστήριο έδωσαν το παρών λίγοι καλοί φίλοι.
Λίγες ημέρες αργότερα, όμως, η φήμη διαψεύστηκε. Δεν ίσχυε ότι το ερωτευμένο ζευγάρι είχε παντρευτεί.

Τον περασμένο Μάρτιο, η καλλονή της Victoria’s Secret, Chanel Iman και ο κορυφαίος αθλητής του αμερικανικού ποδοσφαίρου, Sterling Shepard, παντρεύτηκαν στο Beverly Hills.

Η 28χρονη νύφη έλαμπε στο υπέροχο νυφικό της και το ζευγάρι έδειχνε πιο ευτυχισμένο από ποτέ. Η σχέση τους ξεκίνησε τον Νοέμβριο του 2016 και η πρόταση γάμου έγινε στις αρχές του χρόνου. Η Chanel Iman είπε το μεγάλο ναι στον Sterling Shepard σε μία τελετή γεμάτη τριαντάφυλλα. Ανάμεσα στους επώνυμους που έδωσαν το παρών ήταν η Chrissy Teigen, η οποία είναι έγκυος για δεύτερη φορά, η ηθοποιός Gabrielle Union αλλά και το μοντέλο Jourdan Dunn, που ήταν παράνυφος στον λαμπερό γάμο.

image 2

Υπό άκρα μυστικότητα και περίπου έναν μήνα νωρίτερα από την ημερομηνία που είχε διαρρεύσει στον τύπο παντρεύτηκε τον περασμένο Απρίλιο ο Richard Gere την αγαπημένη του Alejandra Silva!
Σύμφωνα με το ισπανικό περιοδικό Hola, ο 68χρονος ηθοποιός και η 35χρονη σύντροφό του έκαναν πολιτικό γάμο, ενώ όλοι περίμεναν ότι γάμος τους θα γίνει στις 5 Μαΐου.

Στις 19 Μαΐου, έγινε ο γάμος της χρονιάς, αυτός του πρίγκιπα Harry με τη Μeghan Markle.

Το ζευγάρι που ανακοίνωσε τον αρραβώνα του τον Νοέμβριο του 2017, προγραμμάτιζε για μήνες τα πάντα για τον γάμο του ο οποίος και έγινε στο εκκλησάκι του Αγίου Γεωργίου στο κάστρο του Windsor.
Στις 3 (ώρα Ελλάδος) το μυστήριο ολοκληρώθηκε και κατά την έξοδό του από το ναό το ζευγάρι έδωσε το πρώτο του φιλί παρουσία καλεσμένων!

Ένας υπέροχος γάμος για το ζευγάρι του Game of Thrones έγινε τον περασμένο Ιούνιο και έλαβε χώρα στη μακρινή Σκοτία!

Ο Kit Harington και η αγαπημένη του Rose Leslie που γνωρίστηκαν και ερωτεύτηκαν στα γυρίσματα της τηλεοπτικής σειράς Game of Thrones ενώθηκαν με τα ιερά δεσμά του γάμου και μαζί τους βρέθηκαν όλοι οι φίλοι τους από τη δημοφιλή σειρά. Κit και Rose άκα Jon Snow και Ygritte ενώθηκαν για μια ζωή στο Wardhill Castle το κάστρο που ανήκει εδώ και 900 χρόνια στην οικογένεια της Leslie.

Μπορεί το «Twilight» να αποτελεί κινηματογραφική ιστορία, όμως οι πρωταγωνιστές του συνεχίζουν να μας απασχολούν. Αυτή τη φορά, μία από τις πρωταγωνίστριες παντρεύτηκε τον επί χρόνια αγαπημένο της κάτω από άκρα μυστικότητα.
Σύμφωνα με το Brides.com, ο γάμος ήταν κλειστός και οι καλεσμένοι δεν ξεπέρασαν τους 120 ενώ ανάμεσά τους ήταν και οι ηθοποιοί από το Λυκόφως όπως ο σούπερ σταρ Robert Pattinson, η Brittany Snow, οι Lauren και Aaron Paul, η Evan Ross και η Ashlee Simpson Ross.
Πρόκειται για τη γαμήλια τελετή της Ashley Greene, της κινηματογραφικής βαμπίρ αδερφής του Robert Pattinson η οποία ενώθηκε με τα δεσμά του γάμου μετά από πολυετή δεσμό με τον αγαπημένο της Paul Khoury Friday.

Δεν πρόλαβε καλά καλά να χαρεί τον γάμο της με τον σύντροφο ζωής της και ξαφνικά βρέθηκε στο κρεβάτι του πόνου στο νοσοκομείο!
Ο λόγος για τη διάσημη ηθοποιό Kaley Cuoco, πρωταγωνίστρια της τηλεοπτικής σειράς Big Bang Theory η οποία βρέθηκε στο νοσοκομείο και μάλιστα εισήχθη εσπευσμένα καθώς έπρεπε να υποβληθεί άμεσα σε εγχείρηση στο χέρι.
Η διάσημη ηθοποιός παντρεύτηκε τον περασμένο Ιούλιο τον εκλεκτό της καρδιάς της, Norman Cook, επαγγελματία ιππέα και γιο πάμπλουτου επιχειρηματία ο οποίος είναι και ο δεύτερος σύζυγός της μιας και ήταν διαζευγμένη.

Τον περασμένο Ιούλιο ντύθηκε γαμπρός για τρίτη φορά στα 65 χρόνια του και παντρεύτηκε την αγαπημένη του, που είναι 28 χρόνια νεότερή του.
Ο λόγος για τον… David Hasselhoff που παντρεύτηκε την Hayley Roberts, η οποία είναι 37 ετών.
Ο γάμος τους έγινε στις 31 Ιουλίου στην Puglia της νότιας Ιταλίας.
Η πρώτη φωτογραφία από τον γάμο δημοσιεύτηκε στο OK! Magazine, όπου ο γαμπρός έδωσε συνέντευξη.
Το νιόπατρο ζευγάρι πόζαρε στον φακό, με την νύφη να φορά ένα νυφικό δια χειρός Galia Lahav, με λεπτομέρειες από δαντέλα.

Ο πρώην σύζυγος της Monica Bellucci, Vincent Cassel, παντρεύτηκε.
Ο γάμος έγινε στο χωριό Bidart στη χώρα των Βάσκων κοντά στο Biarritz, τη γενέτειρα της 21χρονης καλλονής νύφης. Το γαμήλιο Hashtag ήταν η ημερομηνία του γάμου, δηλαδή #24août2018 (24 Αυγούστου 2018) και η νύφη κυριολεκτικά έλαμπε.

citymagazineofficial 39687853 308690353044401 928520368312811520 n

Λίγους μήνες μετά τη γέννηση του γιου της ντύνεται σήμερα νυφούλα
Παντεύτηκε την 1η Σεπτεμβρίου τον εκλεκτό της καρδιάς της, γνωστό τραγουδιστή και πατέρα του γιου της. Ο λόγος για την γνωστή Ιταλίδα Influencer, Chiara Ferragni, η οποία παντρεύτηκε τον Federico Lucia ή γνωστό ως Fedez. Ο γάμος τους έγινε στη Σικελία στην πόλη Νότο. Πίσω από το νυφικό της Ιταλίδας fashion blogger «κρυβόταν» ο γαλλικός οίκος Dior.
Ένα εικοσιτετράωρο πριν ντυθεί νυφούλα η Chiara Ferragni φρόντισε τις τελευταίες λεπτομέρειες του γάμου της προκειμένου να είναι όλα στην εντέλεια. Βρέθηκε με τον αγαπημένο της στην αίθουσα δεξιώσεων ώστε να κάνουν πρόβα το γαμήλιο δείπνο και ενημέρωσε τους διαδικτυακούς της φίλους για το φόρεμά της που είναι δημιουργία του οίκου Prada!

Και με τη... βούλα μπήκε η ταφόπλακα στον γάμο της Αθηνάς Ωνάση Roussel με τον Αλβάρο Ντε Μιράντα Νέτο, αφού ο διεθνής Βραζιλιάνος ιππέας παντρεύτηκε στις 22 Σεπτεμβρίου τη δεύτερη σύζυγό του Ντενίζ Σεβέρο!
Ο Ολυμπιονίκης αθλητής της ιππασίας και η πανέμορφη Βραζιλιάνα παρουσιάστρια, ένωσαν τις ζωές τους παρουσία συγγενών και φίλων στην Πορτογαλία, δίπλα στη θάλασσα, σε ένα παραμυθένιο σκηνικό που έδειχνε πολύ ρομαντικό.

42078393 714962982175082 8110821230326672828 n

Στις 6 Οκτωβρίου η Αρκαδία έζησε σε ρυθμούς... Χόλιγουντ μιας και η Maria Menounos έκανε και τον θρησκευτικό της γάμο με τον Keven Undergaro.
Η διάσημη δημοσιογράφος και ο επί είκοσι χρόνια σύντροφός της Kevin Undergaro ο οποίος μάλιστα βαφτίστηκε χριστιανός ορθόδοξος και πήρε το όνομα Μιχάλης, προκειμένου να χαρίσει απλόχερα στη γυναίκα της ζωής του το όνειρό της, παντρεύτηκαν στον ιερό ναό Αγίου Νικολάου στον Άκοβο Αρκαδίας, την ιδιαίτερη πατρίδα εκείνης.
Αμέσως μετά ακολούθησε τρικούβερτο γλέντι στην πλατεία του χωριού όπου όλα έμοιαζαν παραμυθένια.

Τον περασμένο Οκτώβριο είχαμε και άλλο γάμο στο Βρετανικό παλάτι. Η πριγκίπισσα Ευγενία, η εγγονή της βασίλισσας Ελισάβετ II, και ο Τζακ Μπρούκσμπανκ παντρεύτηκαν στο Ουίνσδορ, σε μια λαμπερή και μεγαλοπρεπή τελετή.

Τον περασμένο Αύγουστο οι φήμες έδιναν και έπαιρναν ότι ο 72χρονος Νιλ Γιανγκ και η 57χρονη Ντάριλ Χάνα, έπειτα από τέσσερα χρόνια σχέσης, ενώθηκαν με τα δεσμά του γάμου.
Ο Αμερικανός μουσικός Νιλ Γιανγκ επιβεβαίωσε τον περασμένο Νοέμβριο με τον δικό του τρόπο τις φήμες που τον ήθελαν να έχει παντρευτεί την ξανθιά ηθοποιό.
Ο Γιανγκ αποκάλυψε τον γάμο τους, με μια μικρή αναφορά «στη σύζυγό μου Ντάριλ», σε μήνυμα που πόσταρε στην ιστοσελίδα του με αφορμή το τραγούδι του "Ohio", που έγραψε το 1970 σε ένδειξη διαμαρτυρίας για τον θάνατο τεσσάρων διαδηλωτών σπουδαστών από τα πυρά της Εθνικής Φρουράς στο Πολιτειακό Πανεπιστήμιο Κεντ του Οχάιο.

Σε ένα υπέροχο φθινοπωρινό σκηνικό στην ύπαιθρο της Νέας Υόρκης, η Gwyneth Paltrow ένωσε τη ζωή της με τον εκλεκτό της καρδιάς της Brad Falchuck, παρουσία μόλις 70 καλεσμένων και κάτω από άκρα μυστικότητα.
Το ζευγάρι ήθελε να κρατήσει μία τέτοια στιγμή του μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και γι' αυτό οι φωτογραφίες από το μυστικό γάμο του έμειναν και αυτές μυστικές σχεδόν έναν ολόκληρο μήνα αφού το μυστήριο έγινε στις 29 Σεπτεμβρίου.

24 GP and Brad post ceremony 1024x751

Η Hailey Baldwin και ο Justin Bieber παντρεύτηκαν.
H Hailey άλλαξε το επίθετό της στο Instagram σε Hailey Bieber και ο Justin μοιράστηκε μία κοινή τους φωτογραφία στο instagram γράφοντας : «Η γυναίκα μου είναι φοβερή».
Λέγεται ότι το ζευγάρι παντρεύτηκε κρυφά τον Σεπτέμβριο, αλλά δεν κυκλοφόρησε καμία φωτογραφία του γάμου του και δεν είχε επιβεβαιώσει για πολύ καιρό το ευχάριστο γεγονός.
Λέγεται επίσης ότι το ζευγάρι είχε παντρευτεί στη Νέα Υόρκη πριν από τρεις μήνες!

Η Emily VanCamp και ο Josh Bowman, που γνωρίστηκαν στα γυρίσματα της τηλεοπτικής σειράς «Revenge» ενώθηκαν με τα ιερά δεσμά του γάμου και ακολούθησε μία υπέροχη δεξίωση!

Όπως θα δείτε, η Emily VanCamp έλαμπε στο κατάλευκο υπέροχο νυφικό της και φυσικά εντυπωσίασε τους πάντες!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved