Συγκλονίζει η Σαρλίζ Θερόν για τη δολοφονία του πατέρα της- Οι δηλώσεις κάνουν το γύρο του κόσμου
Hollywood

Συγκλονίζει η Σαρλίζ Θερόν για τη δολοφονία του πατέρα της- Οι δηλώσεις κάνουν το γύρο του κόσμου

Η Σαρλίζ Θερόν συγκλονίζει μιλώντας για τη νύχτα που η μητέρα της πυροβόλησε και σκότωσε τον πατέρα της.

Για την οικογενειακή τραγωδία που έχει σημαδέψει τη ζωή της μίλησε ξανά η Σαρλίζ Θερόν. Η γοητευτική ηθοποιός στα 15 της χρόνια είδε τη μητέρα της να σκοτώνει τον αλκοολικό πατέρα της ενώ εκείνη βρισκόταν σε αυτοάμυνα.

«Ο πατέρας μου ήταν τόσο μεθυσμένος, που κανονικά δεν θα μπορούσε να περπατάει, όταν μπήκε στο σπίτι μ' ένα όπλο» δήλωσε η ηθοποιός στο ΝΡΚ.
«Εκανε ένα βήμα πίσω και πυροβόλησε την πόρτα τρεις φορές. Καμία από τις σφαίρες δεν μας χτύπησε, γεγονός που ήταν θαύμα». Μέσα στον πανικό, η Γκέρντα Θερόν, η μητέρα της ηθοποιού, άρπαξε το δικό της περίστροφο και τον πυροβόλησε θανάσιμα.

«Ηταν σε αυτοάμυνα, έβαλε τέλος στην απειλή» ξεκαθάρισε η Σαρλίζ Θερόν, προσθέτοντας ότι δεν ντρέπεται γι' αυτό που έγινε. Εξάλλου, αυτός ήταν και ο χαρακτηρισμός που είχε δώσει στην υπόθεση η έρευνα της αστυνομίας το 1991, με αποτέλεσμα η μητέρα της να μη διωχθεί. Ο πατέρας της Θερόν ήταν γνωστός αλκοολικός, με απρόβλεπτη συμπεριφορά.

«Ο πατέρας μου ήταν ένας πολύ άρρωστος. Ήταν αλκοολικός όσο τον θυμόμουν» διευκρίνισε η ίδια. «Πιστεύω ότι η οικογένεια μας ήταν απολύτως μη υγιής. Και, βέβαια, μακάρι αυτό που έγινε εκείνο το βράδυ να μην είχε συμβεί ποτέ. Αλλά αυτό είναι, δυστυχώς, το αποτέλεσμα όταν δεν αντιμετωπίζει κανείς τέτοια προβλήματα στη ρίζα τους», κατέληξε.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved