Μέγκαν Φοξ: Με τον σύντροφό της, στην πιο in love απόδραση στην πανέμορφη Θεσσαλονίκη!
Hollywood

Μέγκαν Φοξ: Με τον σύντροφό της, στην πιο in love απόδραση στην πανέμορφη Θεσσαλονίκη!

H Μέγκαν Φοξ έχει ταξιδέψει στη Θεσσαλονίκη εδώ και δυο εβδομάδες μαζί με τον Τζέισον Στέιθαμ, για τις ανάγκες της ταινίας ''The Expendables 4''.

Η διάσημη ηθοποιός του Hollywood κυκλοφορεί στους δρόμους της Θεσσαλονίκης και οι τοπική κοινότητα είναι αρκετά ενθουσιασμένη.

Η Μέγκαν Φοξ, είναι από τις πιο όμορφες ηθοποιούς, παγκοσμίου φήμης και πραγματικά ιδιαίτερα αγαπητή από το κοινό. Τις τελευταίες εβδομάδες, έχει ταξιδέψει στη συμπρωτεύουσα για τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις και την ταινία ''The Expendables 4''.

Στη δημοφιλή πλατφόρμα Tik Tok, ένας νεαρός αποθανάτισε την διάσημη ηθοποιό σε ένα γνωστό μαγαζί της Θεσσαλονίκης, στο οποίο είχε πάει και ο ίδιος για ποτό. Εκείνη ήταν στο ίδιο τραπέζι με τον σύντροφό της Μασίν Γκαν Κέλι, πιο ερωτευμένοι από ποτέ. Ο χρήστης της πλατφόρμας δημοσίευσε το βίντεο στο προσωπικό του προφιλ και τα views σε λίγα μόλις λεπτά, ανέβηκαν εντυπωσιακά.

Το ζευγάρι επέλεξε ένα πολύ ήσυχο μπαρ, για να μπορούν να είναι πιο χαλαροί μαζί. Σε προηγούμενες δηλώσεις τους, είχαν αναφέρει από κοινού ότι προτιμούν να είναι ακριά από αδιάκριτα βλέμματα, καθώς θέλουν να κρατήσουν την προσωπική τους ζωή σε πιο ιδιωτικό επίπεδο.

"Πίνεται και εσείς ποτακι παρέα με Megan fox και machine gun Kelly? Η μόνο εγώ τους πέτυχα ?", γράφει χαρακτηριστικά ο χρήστης του Tik Tok.

Δείτε παρακάτω περισσότερες φωτογραφίες:

Διαβάστε επίσης:

Brian Austin Green: Αποστόμωσε την πρώην σύζυγό του, Megan Fox, με ένα post

Τρίτο πρόσωπο η αιτία διαζυγίου διάσημου ζευγαριού μετά από δέκα χρόνια γάμου! (photos)

Πως θα μείνετε αδύνατοι στην καραντίνα με τις δίαιτες του Hollywood (photos)

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved