Τα νούμερα.. ζαλίζουν! Αυτή είναι η γυναίκα με τους περισσότερους followers παγκοσμίως στο Instagram
Hollywood

Τα νούμερα.. ζαλίζουν! Αυτή είναι η γυναίκα με τους περισσότερους followers παγκοσμίως στο Instagram

Μπορεί εδώ στην Ελλάδα οι celebrities να κάνουν... πάρτι όταν ξεπερνούν τους 1.000.000 followers στο Instagram, όμως στο εξωτερικό τα νούμερα... ζαλίζουν!

Και αυτό γιατί μιλάμε για ακολούθους που ξεπερνούν τα 300.000.000 σε αριθμό με τους κατόχους αυτών των λογαριασμών απλώς να βλέπουν τους λογαριασμούς τους να γεμίζουν καθημερινά όλο και περισσότερο, χωρίς πολλές φορές να κάνουν το οτιδήποτε.

Ποια λοιπόν είναι η γυναίκα influencer με τους περισσότερους followers παγκοσμίως;

Δεν μπορεί παρά να είναι η Kylie Jenner, η 24χρονη αδελφή της Kim Kardashian η οποία όχι μόνο κατάφερε να ξεπεράσει την αδελφή της αλλά πλέον μιλάμε για ένα φαινόμενο στον χώρο των social media.

Η Kylie έχει ξεπεράσει τους 302.000.000 ακολούθους, όμως είναι σχετικά αρκετά πίσω από τον Κριστιάνο Ρονάλντο που διαθέτει πάνω από 389.000.000 followers.

Και όλα αυτά από ένα κορίτσι που είναι μόλις 24 χρονών και θεωρείται μία από τις πιο επιτυχημένες δισεκατομμυριούχους του κόσμου.

Φυσικά έγινε ευρέως γνωστή από τον πρωταγωνιστικό της ρόλο στο οικογενειακό ριάλιτι σόου Keeping Up With The Kardashians, καθώς και για την εταιρία καλλυντικών της Kylie Cosmetics που γνωρίζουν τεράστια επιτυχία παγκοσμίως.

Δείτε παρακάτω φωτογραφίες της για να πάρετε μία γεύση από τον λογαριασμό της που θεωρείται ένας από τους καλύτερους, αν όχι ο καλύτερος, στο Instagram:

Διαβάστε επίσης:

Φαίη Ξυλά: Αγνώριστη η ηθοποιός - Το νέο hair look που θα λατρέψεις

Οι 20 κορυφαίοι λογαριασμοί του κόσμου στο Instagram!

Κάιλι Τζένερ: Πάρτε βαθιά ανάσα και δείτε το τεράστιο δέντρο του σπιτιού της

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved