Όσκαρ 2022: Οι πιο ωραίες εμφανίσεις στο red carpet!
Hollywood

Όσκαρ 2022: Οι πιο ωραίες εμφανίσεις στο red carpet!

Όσκαρ 2022: Μπορεί να υπήρξαν τα... παρατράγουδα της μόδας όμως κατά κοινή ομολογία οι μεγαλύτερες σταρ του Χόλιγουντ δεν απογοήτευσαν -πλην ελαχίστων εξαιρέσεων- τους fashion experts. 

Μην ξεχνάμε ότι για τη συγκεκριμένη βραδιά, την Απονομή των Όσκαρ, οι σταρ της Μέκκας του κινηματογράφου προετοιμάζονται για μήνες προκειμένου να εμφανιστούν, ανανεωμένες, όμορφες και λαμπερές στο κόκκινο χαλί των βραβείων.

Ειδικά φέτος που η διοργάνωση επέστρεψε στο Dolby Theatre και μετά από δύο δύσκολα χρόνια με τον κορονοϊό, όλες οι λαμπερές σταρ ήθελαν να λάμπουν κατά το πέρασμά τους στο κόκκινο χαλί.

Οι περισσότερες εμφανίσεις εντυπωσιακές. Μακριές τουαλέτες, πανάκριβα υφάσματα, εντυπωσιακές κουπ στα μαλλιά, υπέροχα αξεσουάρ και αμύθητης αξίας κοσμήματα, επιστρατεύτηκαν για την τέλεια εμφάνισή τους. Κατά γενική ομολογία από τους fashion experts του εξωτερικού που είχαν στραμμένο όλο το ενδιαφέρον τους στα Όσκαρ, από τις ωραιότερες εμφανίσεις φέτος ήταν αυτή της Nicole Kidman που παρά το γεγονός ότι είναι πολύ λευκή στην επιδερμίδα, της ταίριαζε πολύ η σιέλ-γκρι τουαλέτα που είχε επιλέξει να φορέσει για τη βραδιά από τη συλλογή Armani Privé.

Υπέροχη και η εμφάνιση της Penelope Cruz μαζί με τον σύζυγό της Javier Bardem στο κόκκινο χαλί με ολόμαυρη τουαλέτα.

Τα βλέμματα επίσης έκλεψαν με τις επιλογές τους για τη βραδιά η Maria Menounos με πράσινη τουαλέτα Σήλια Κριθαριώτη, η Zendaya με υπέροχο ντεπιές από τον οίκο Valentino, η Jamie Lee Curtis με τουαλέτα Stella McCartney, η εγκυμονούσα Nicky Hilton με ροζ τουαλέτα με φτερά, η υποψήφια για Όσκαρ Α' Γυναικείου Ρόλου Τζέσικα Τσαστέιν για τον ρόλο της στην ταινία «The Eyes of Tammy Faye» με λιλά Gucci τουαλέτα και η Olivia Coleman με μία σικ ασημί τουαλέτα Dior.

Δείτε παρακάτω φωτογραφίες:

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved