Τζένιφερ Γκρέι: Όλα όσα αποκάλυψε η Baby του «Dirty Dancing» για τη σχέση της με τον Τζόνι Ντεπ
Hollywood

Τζένιφερ Γκρέι: Όλα όσα αποκάλυψε η Baby του «Dirty Dancing» για τη σχέση της με τον Τζόνι Ντεπ

Άκρως αποκαλυπτική η ηθοποιός Τζένιφερ Γκρέι καθώς μίλησε για τη σχέση της με τον Τζόνι Ντεπ. Πως χαρακτήρισε τη σχέση τους;

Η Τζένιφερ Γκρέι χαρακτήρισε «φωτιά» τη σχέση της με τον Τζόνι Ντεπ στα τέλη των 80s. Η πρωταγωνίστρια του «Dirty Dancer» και ο πρωταγωνιστής του «Ψαλιδοχέρη» έγιναν ζευγάρι το 1989, όταν εκείνη διέλυσε τον αρραβώνα της με τον Μάθιου Μπρόντερικ και, παρά το γεγονός ότι η σχέση τους διήρκεσε μόλις έναν χρόνο, η 62χρονη ηθοποιός κάνει εκτενή αναφορά σε αυτήν στην αυτοβιογραφία της «Out Of the Corner».

«Υπήρχε πάθος. Ήταν μια γ……η φωτιά. Δεν είχα γνωρίσει άλλον άντρα σαν αυτόν» ανέφερε σε συνέντευξη της για την προώθηση του βιβλίου της στο «People», παρά το γεγονός ότι αγαπούσε ακόμα τον πρώην της, δεν είχε γνωρίσει το πάθος, μέχρι που συναντήθηκε ο δρόμος της με του Ντεπ.

«Το γεγονός ότι ήμουν με τον Ντεπ ήταν σαν αποζημίωση για όσα σκ... είχα μόλις περάσει» ανέφερε, ενώ θυμήθηκε ότι ως ζευγάρι συνήθιζαν να ντύνονται παρόμοια.

Την ίδια στιγμή, ο Ντεπ προσπαθεί να αποδείξει ότι δεν ήταν θύτης, αλλά θύμα ενδοοικογενειακής βίας, στην εκδίκαση της αγωγής συκοφαντικής δυσφήμησης που έχει υποβάλει εναντίον της Αμπέρ Χερντ.

Οι καταθέσεις της υπεράσπισης συνεχίστηκαν με μια ψυχολόγο που εκτίμησε ότι η νεαρή ηθοποιός πάσχει από οριακή διαταραχή προσωπικότητας, αλλά και με μια αστυνομικό από το Λος Αντζελες που κατέθεσε ότι, όταν κλήθηκε στο διαμέρισμα τους έπειτα από καβγά, η Χερντ δεν ήταν χτυπημένη.

Πηγή: Espresso

Διαβάστε επίσης:

Δείτε πώς είναι σήμερα η πρωταγωνίστρια του «Dirty Dancing»!

Δίκη Johnny Depp: Ξέσπασε σε γέλια ο Depp με την «παράξενη» κατάθεση του θυρωρού!

Ντεπ: Μεθυσμένος διαλύει τα ντουλάπια της κουζίνας του – Το βίντεο κάνει τον γύρο του διαδικτύου

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved