Άμπερ Χερντ: Aποκάλυψε τον λόγο που την είχε χαστουκίσει για πρώτη φορά o Τζόνι Ντεπ
Hollywood

Άμπερ Χερντ: Aποκάλυψε τον λόγο που την είχε χαστουκίσει για πρώτη φορά o Τζόνι Ντεπ

Με ανατριχιαστικές λεπτομέρειες κατέθεσε η Άμπερ Χερντ εις βάρος του ηθοποιού, Τζόνι Ντεπ.  

Η Αμπερ Χερντ στην κατάθεση που έδωσε αποκάλυψε τον λόγο που είχε από τον Τζόνι Ντεπ. Όπως ανέφερε η ίδια, ο λόγος ήταν για μια ερώτηση που του έκανε σχετικά με το τατουάζ που είχε ο ηθοποιός στο μπράτσο του.

Με δάκρυα στα μάτια, η Αμπερ Χερντ μίλησε στην κατάθεση της για την πρώτη φορά που τη χτύπησε ο Τζόνι Ντεπ, υστέρα από ερώτηση που του έκανε αναφορικά με το τατουάζ του «Wino Forever» για την πρώην σύντροφο του Γουινόνα Ράιντερ.

Η 36χρονη ηθοποιός κατά την πρώτη μέρα της κατάθεσης της στην πολύκροτη δίκη για την αγωγή συκοφαντικής δυσφήμησης, ύψους 100.000.000 δολαρίων, που έχει ασκήσει εις βάρος της ο Τζόνι Ντεπ, ανέφερε ότι ήταν «τακτικό θύμα» των βίαιων ξεσπασμάτων του.

Όπως είπε, δεν θα ξεχάσει ποτέ την πρώτη μέρα που τη χτύπησε καθώς έκτοτε άλλαξε η ζωή της. «Καθόμουν σε έναν καναπέ και είχα μια φυσιολογική συζήτηση. Εκείνος έπινε. Νομίζω ότι έκανε και χρήση κοκαΐνης, γιατί υπήρχε ένα βάζο κοκαΐνης στο τραπέζι.

Ακουγόταν μουσική, καπνίζαμε και τον ρώτησα για το τατουάζ στο μπράτσο του. Στα μάτια μου φαινόταν σαν μαύρα σημάδια, δεν ήξερα τι έγραφε. Τον ρώτησα τι έγραφε. Μου είπε ότι έγραφε "Wino" και νόμιζα ότι αστειευόταν και γέλασα.

Με χαστούκισε και γέλασα. Γέλασα γιατί δεν ήξερα τι άλλο να κάνω. Νόμιζα ότι έκανε πλάκα, γιατί δεν ήξερα τι συνέβαινε» ανέφερε, προσθέτοντας ότι ακολούθησαν κι άλλα χαστούκια, για τα οποία ο Ντεπ άρχισε να της ζητάει συγγνώμη.

Η Χερντ αναφέρθηκε και στο περιστατικό της «σωματικής έρευνας για κοκαίνη», που φέρεται ότι έκανε στον κόλπο της ο Ντεπ ύστερα από έναν καβγά τους, για το ότι οποίο είχε μιλήσει πρώτη φορά η κλινική ψυχολόγος που την είχε εξετάσει. «Είπε ότι έψαχνε για κοκαϊνη για την κόκα του. Έβαλε τα δάχτυλα του μέσα μου. Απλά στεκόμουν εκεί κοιτάζοντας το φως, μη ξέροντας τίνα κάνω. Στριφογύριζε τα δάχτυλα του. Δεν του είπα να σταματήσει ή κάτι τέτοιο» είπε.

Πηγή: Espresso

Διαβάστε επίσης:

Τζόνι Ντεπ: «Χολιγουντιανή» δικαστική διαμάχη πολλών εκατομμυρίων δολαρίων

Ντεπ: Μεθυσμένος διαλύει τα ντουλάπια της κουζίνας του – Το βίντεο κάνει τον γύρο του διαδικτύου

Άμπερ Χέρντ: «Η ζωή μου μετά τον αρραβώνα άλλαξε»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved