Μαρκ Άντονι: Ο πρώην σύζυγός της Λόπεζ αρραβωνιάστηκε με την 23χρονη σύντροφό του
Hollywood

Μαρκ Άντονι: Ο πρώην σύζυγός της Λόπεζ αρραβωνιάστηκε με την 23χρονη σύντροφό του

Full in love ο Μαρκ Άντονι με το 23χρονο μοντέλο Νάντια Φερέιρα.

Ο Μαρκ Άντονι, πρώην σύζυγός της Τζένιφερ Λόπεζ, τρεις μήνες αφότου δημοσιοποίησε τη σχέση του με το μοντέλο Νάντια Φερέιρα, αποκάλυψε μέσα από τους προσωπικούς του λογαριασμούς στα social media ότι αρραβωνιάστηκαν.



Ο 53χρονος τραγουδιστής και η 23χρονη πρώην διαγωνιζόμενη «Μις Υφήλιος», ανακοίνωσαν τον αρραβώνα τους την Πέμπτη (12/5), κατά τη διάρκεια ενός πάρτι στο εστιατόριο στο Μαϊάμι, με την Φερέιρα να δημοσιεύει μια φωτογραφία που απεικονίζει το υπέροχο διαμαντένιο δαχτυλίδι της.

Το ζευγάρι πέρασε τη μέρα στο Μαϊάμι με φίλους πριν από το πάρτι, δείπνησαν και γλέντησαν σε ένα σκάφος, απολαμβάνοντας ένα πλούσιο δείπνο με σούσι, στρείδια και χαβιάρι.

«Αλλά η έκπληξη ήρθε στο τέλος του δείπνου, όταν η Νάντια, φορώντας ένα κολλητό λευκό φόρεμα, δημοσίευσε μια φωτογραφία στο IG της που παρουσίαζε ένα εντυπωσιακό διαμαντένιο δαχτυλίδι αρραβώνων με τη λεζάντα "Engagement Partyyy" με ένα emoji δαχτυλίδι», ανέφερε μία πηγή στο People.

Να σας θυμίσουμε πως ο Μαρκ Άντονι έχει παντρευτεί τρεις φορές. Πιο συγκεκριμένα το 2000, ο Άντονι παντρεύτηκε με την ηθοποιό Νταγιανάρα Τόρες, με την οποία έχει δύο γιους. Μετά από τέσσερα χρόνια παντρεύτηκε την Τζένιφερ Λόπεζ, αποκτώντας τα δίδυμα Μαξ και Εμ. Στη συνέχεια, ο ακολούθησε ο γάμος με το μοντέλο Σάννον ντι Λίμας, το 2014. Το ζευγάρι χώρισε δύο χρόνια μετά και οριστικοποίησε το διαζύγιο, το 2017.

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved