Μέγκαν Μαρκλ - Πρίγκιπας Χάρι: Επιστροφή στο Παλάτι με αφορμή τον εορτασμό του Πλατινένιου Ιωβηλαίου
Hollywood

Μέγκαν Μαρκλ - Πρίγκιπας Χάρι: Επιστροφή στο Παλάτι με αφορμή τον εορτασμό του Πλατινένιου Ιωβηλαίου

Η Μέγκαν Μάρκλ και ο πρίγκιπας Χάρι επέστρεψαν στη Μεγάλη Βρετανία για το Πλατινένιο Ιωβηλαίο της βασίλισσας Ελισάβετ.

Ο πρίγκιπας Harry και η Meghan Markle δύο χρόνια μετά το «διαζύγιο» με το παλάτι και τη βασιλική οικογένεια έκαναν την πρώτη τους δημόσια αλλά διακριτική εμφάνιση στην παρέλαση Trooping the Color 2022 στο πλαίσιο του τετραήμερου εορτασμού του Platinum Jubilee της Βασίλισσας Ελισάβετ στο Λονδίνο.

Αν και δεν παρευρέθηκαν στον εξώστη των ανακτόρων του Μπάκιγχαμ επειδή δεν έχουν «ενεργό» δημόσιο ρόλο, ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ παρακολούθησαν την παρέλαση από το παλιό γραφείο του δούκα του Ουέλινγκτον.

Το ζευγάρι κράτησε χαμηλούς τόνους, ενώ λίγο αργότερα εντοπίστηκε να συνομιλεί με άλλα μέλη της βασιλικής οικογένειας, συμπεριλαμβανομένου του ξαδέλφου της βασίλισσας , πρίγκιπα Εδουάρδου, του δούκα του Κεντ.

Η Megan Markle επέλεξε να φορέσει ένα σκούρο φουστάνι και άσπρο καπέλο και ο πρίγκιπας Harry φορούσε επίσης σκούρο κοστούμι, που ερχόταν σε αντίθεση με την παραδοσιακή στρατιωτική στολή του πατέρα του, πρίγκιπα Καρόλου και του μεγαλύτερου αδελφού του, του Ουίλιαμ.

Το ζευγάρι αύριο (3/6) θα παραστεί στη λειτουργία στον Καθεδρικό του Αποστόλου Παύλου, όπου θα συναντηθούν με μέλη της βασιλικής οικογένειας.

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved