Bruce Willis: Η καθημερινότητά του μετά την αφασία…
Hollywood

Bruce Willis: Η καθημερινότητά του μετά την αφασία…

Η σύζυγος του σούπερ σταρ Μπρους Γουίλις, Έμα Χέμινγκ, σε πρόσφατη συνέντευξη της στο The Bump, μίλησε για την καθημερινότητα της οικογένειά της μετά τη διάγνωση του ηθοποιού με αφασία.

Το 43χρονο μοντέλο παραδέχτηκε ότι η ζωή της είναι δύσκολη μετά τη διάγνωση εξηγώντας ότι: «Βάζω τις ανάγκες της οικογένειάς μου πάνω από τις δικές μου. Η ποσότητα φροντίδας για όλους τους άλλους μέσα στο σπίτι μου έχει επηρεάσει την ψυχική μου υγεία και τη γενικότερη υγεία μου.

Και δεν εξυπηρετεί κανέναν στην οικογένεια μου. Κάποιος μου είπε πριν λίγο καιρό πως όταν φροντίζεις πολύ κάποιον άλλον, καταλήγει να μην φροντίζεις τον εαυτό σου. Αυτό με σταμάτησε και μου φάνηκε πολύ λογικό». Όπως είπε, εστιάζει στην υγεία της κάνοντας μεταξύ άλλων γυμναστική: «Είναι μια στιγμή που μπορώ να αποσυνδεθώ από τα άλλα και να κάνω κάτι που ξέρω ότι με κάνει να νιώθω καλά. Νομίζω ότι είναι σημαντικό να βρει κάνεις αυτό το πράγμα που τον κάνει να νιώθει καλά και να το χτίσει».

Αξίζει να σημειωθεί ότι η ίδια είχε αποκαλύψει ότι ο 67χρονος σταρ έχει αφασία, κάνοντας μια ανάρτηση στο Instagram ταυτόχρονα με την πρώην σύζυγο του Γουίλις, Ντέμι Μουρ, αλλά και τις κόρες τους, την 33χρονη Ρούμερ, την 30χρονη Σκουτ και την 28χρονη Ταλούλα.

«Αυτή είναι μια δύσκολη περίοδος για την οικογένεια μας και εκτιμούμε πολύ την αγάπη, τη συμπόνια και τη στήριξη σας. Το διαχειριζόμαστε όλο αυτό σαν μια δυνατή οικογένεια», είχαν γράψει στην ανάρτηση τους.

Πηγή: Λοιπόν

Διαβάστε επίσης:

Bruce Willis: Η σοβαρή ασθένεια που τον αναγκάζει να εγκαταλείψει για πάντα την υποκριτική!

Μετά τον Bruce Willis και ο Jim Carrey εγκαταλείπει την υποκριτική! Η ανακοίνωση και ο λόγος!

Demi Moore-Bruce Willis: Περνούν μαζί την καραντίνα! Η αστεία φωτό τους που έκανε χαμό στο instagram

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved