Σέρζινγκερ: Ο ξέφρενος χορός για τα 44α γενέθλιά της στη Μύκονο κι τα καυτά φιλιά με το σύντροφό της
Hollywood

Σέρζινγκερ: Ο ξέφρενος χορός για τα 44α γενέθλιά της στη Μύκονο κι τα καυτά φιλιά με το σύντροφό της

Τα 44α γενέθλιά της γιόρτασε σε πολυσύχναστη παραλία της Μυκόνου η Nicole Scherzinger, έχοντας στο πλευρό της τον κούκλο σύντροφό της Thom Evans και καλούς φίλους. 

H διάσημη τραγουδίστρια, χορεύτρια και ηθοποιός η οποία φυσικά είναι και μία από τις ωραιότερες γυναίκες του πλανήτη, την περασμένη Πέμπτη είχε γενέθλια και θέλησε να γιορτάσει αυτή τη στιγμή της στις διακοπές της στην Ελλάδα και συγκεκριμένα στη Μύκονο.

Φορώντας ένα κόκκινο-λευκό τοπ από μπικίνι και ασορτί αέρινη παντελόνα, έδειξε να το καταδιασκεδάζει έχοντας στο πλευρό της τον διεθνή παίκτη ράγκμπι Τομ Evans, o οποίος είναι 37 ετών. Μάλιστα, το ζευγάρι ήταν και διαχυτικό μεταξύ του και συχνά εκείνος την αγκάλιαζε και της έδινε τρυφερά φιλιά.

Η Nicole πάντως το καταδιασκέδασε, χορεύοντας ξέφρενα στους ρυθμούς του dj του beach bar όπου κέρασε την παρέα της. Ανάμεσά τους και η Μαρίνα Βερνίκου η οποία μάλιστα τη φωτογράφισε σε μερικά από τα ωραιότερα σημεία του νησιού όπως έκανε και λίγες μέρες αργότερα στη Σαντορίνη την οποία η διάσημη τραγουδίστρια δήλωσε μέσω instagram ότι έχει ερωτευτεί. Δείτε παραπάνω φωτογραφίες από το πάρτι γενεθλίων της σε παραλία στη Μύκονο:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved