Lopez- Affleck: Ο λόγος που η κόρη του έλειπε από τον γάμο και τα λόγια της μητέρα της JLo!
Hollywood

Lopez- Affleck: Ο λόγος που η κόρη του έλειπε από τον γάμο και τα λόγια της μητέρα της JLo!

Η Jennifer Lopez και ο Ben Affleck παντρεύτηκαν μυστικά στις 17 Ιουλίου 2022 στο Λας Βέγκας, σύμφωνα με τις πληροφορίες που μετέδωσε το TMC. 

Το ζευγάρι, μετά τον αρραβώνα τους, ενώθηκε με τα δεσμά του γάμου και πλέον ζουν ευτυχισμένες στιγμές μαζί.

Η Jennifer Lopez και ο Ben Affleck βρίσκονται από χθες στο Παρίσι, μιας και ήταν το μέρος που οι ίδιοι επέλεξαν να πραγματοποιήσουν το ταξίδι του μέλιτος τους, ύστερα από τον γάμο τους, που πραγματοποιήθηκε στο Λας Βέγκας στις 17 Ιουλίου 2022. Η κόρη του Μπεν Άφλεκ έλειπε από τον γάμο τους και μάλιστα, σύμφωνα με πηγές του οικογενειακού περιβάλλοντος του ηθοποιού: «Η Βάιολετ έμεινε σπίτι γιατί είναι εξαιρετικά πιστή στη μαμά της»

https://www.instagram.com/p/CfAfaJNJWLx

Με την σειρά της, η Jennifer Lopez αποκάλυψε για τον γάμο της: «Όταν η αγάπη είναι πραγματική, το μόνο πράγμα που έχει σημασία στον γάμο είναι η υπόσχεση που δίνουμε να αγαπάμε, να νοιαζόμαστε, να κατανοούμε, να είμαστε υπομονετικοί και να είμαστε καλοί ο ένας με τον άλλον. Το είχαμε. Και άλλα τόσα. Η καλύτερη νύχτα της ζωής μας».

Η μητέρα της διεθνούς φήμης τραγουδίστριας αποκάλυψε: «Δεν εξεπλάγην γιατί ο Ben είναι η αληθινή της αγάπη, οπότε ήξερα ότι θα ξαναβρεθούν. Ήξερα ότι ήταν ερωτευμένοι. Ξέρω ότι αυτό θα κρατήσει για πάντα και θα ζήσουν ευτυχισμένοι για πάντα, και γι’ αυτό πήρε το επίθετό του. Τον αγαπάει. Έπρεπε να τον είχε παντρευτεί την πρώτη φορά»

Δείτε στην παρακάτω gallery φωτογραφίες από τον γάμο τους:

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved