Hollywood

Jennifer Lopez: Έχει γενέθλια και το γιόρτασε με... φωτογράφιση- Έτσι είναι το κορμί της στα 53 της!

Η Jennifer Lopez περνά μερικές από τις πιο ευτυχισμένες στιγμές της ζωής της, μιας και πριν από μερικές εβδομάδες παντρεύτηκε τον εκλεκτό της καρδιάς της, Ben Affleck στο Λας Βέγκας. 

Είναι μια από τις πιο απίθανες performer του εξωτερικού, με την εμφάνισή της να είναι ιδιαίτερη και την θηλυκότητά της να είναι στο "κόκκινο".

Η Jennifer Lopez είναι πραγματικά υπέροχη και η αλήθεια είναι ότι όσο περνούν τα χρόνια, γίνεται όλο και πιο γοητευτική, ενώ το κορμί της παραμένει απίθανο και αναλλοίωτο, μιας και προσπαθεί, παράλληλα με την διατροφή της, να κάνει και καθημερινή γυμναστική, για να μπορέσει, με αυτόν τον τρόπο, να διατηρείται σε φόρμα. Η διάσημη τραγουδίστρια, που είναι ιδιαίτερ αγαπητή και στο ελληνικό μουσικό κοινό, περνάει μερικές από τις πιο ευτυχισμένες στιγμές της ζωής της, μιας και πριν από μερικές εβδομάδες παντρεύτηκε μυστικά στο Las Vegas με τον αγαπημένο της, Ben Affleck!

Δείτε στην παρακάτω gallery φωτογραφίες από τον γάμο τους:

Την Δευτέρα 25 Ιουλίου 2022, η Jennifer Lopez δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram ένα υπέροχο βίντεο, με το οποίο και υπενθύμισε στους διαδικτυακούς της φίλους και θαυμαστές ότι έχει τα γενέθλιά της και η ίδια αποφάσισε να τους κάνει ένα πολύ όμορφο δώρο για την αγάπη που της δείχνουν όλα αυτά τα χρόνια.

Αυτό που παρατηρήσαμε, μεταξύ άλλων, είναι ότι το σώμα της παραμένει καλογυμνασμένο, ενώ το δέρμα της πολύ νεανικό. Η τραγουδίστρια έγινε 53 ετών και το γιόρτασε με τον πιο αποκαλυπτικό τρόπο με την συγκεκριμένη φωτογράφιση, ενώ παράλληλα υπενθύμισε σε όλες της γυναίκες το πόσο όμορφο είναι τελικά να αγκαλιάζουμε τον εαυτό μας, το σώμα μας και να έχουμε συνεχώς αυτοπεποίηθηση!

Στο βίντεο που ανήρτησε φαίνεται να ποζάρει ολόγυμνη και με βλέμμα που "κόβει την ανάσα", γράφοντας: «Δίνουμε όλη αυτή τη φροντίδα και την προσοχή στο δέρμα του προσώπου μας, αλλά μερικές φορές παραμελούμε το σώμα. Ήταν σημαντικό για μένα να δημιουργήσω μια ρουτίνα περιποίησης για το σώμα που να καλύπτει τις συγκεκριμένες και μοναδικές ανάγκες του, και ξεκινήσαμε με τα οπίσθια. Σήμερα είναι τα γενέθλιά μου και σας κάνω δώρο μια ειδική σταγόνα από το προϊόν»

Δείτε παρακάτω το post της:

Διαβάστε επίσης:

© 2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved