Shakira: Κινδυνεύει με φυλάκιση 8 ετών και αυτός είναι ο λόγος!
Hollywood

Shakira: Κινδυνεύει με φυλάκιση 8 ετών και αυτός είναι ο λόγος!

Σύμφωνα με ρεπορτάζ από ξένα μέσα μαζικής ενημέρωσης, η κολομβιανή τραγουδίστρια Shakira έχει βρεθεί αντιμέτωπη με ποινή φυλάκισης 8 ετών, σύμφωνα με πρόταση Ισπανού εισαγγελέα, για υπόθεση φοροδιαφυγής, που την αφορά άμεσα. 

Είναι μια από τις πιο αγαπημένες σούπερ σταρ του εξωτερικού, η οποία και έχει γνωρίσει πολύ μεγάλη επιτυχία, μέσα σε όλα αυτά τα χρόνια που ασχολείται με τον χώρο της μουσικής, ενώ το φανατικό της κοινό μεγαλώνει διαρκώς.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της εφημερίδας El Pais, η Shakira κινδυνεύει άμεσα με ποινή φυλάκισης 8 ετών, αν γίνει τελικά δεκτή η πρόταση του Ισπανού εισαγγελέα, που έχει αναλάβει την υπόθεσή της, η οποία έχει να κάνει με φοροδιαφυγή. Πολύ πιο συγκεκριμένα, ο εισαγγελέας, σαν πρόταση, ζήτησε την επιβολή ποινής φυλάκισης 8 ετών και προστίμου 23 εκατομμυρίων ευρώ στην κολομβιανή τραγουδίστρια για υπόθεση φοροδιαφυγής ύψους 14,5 εκατομμυρίων ευρώ.

Τόσο το γραφείο του Ισπανού εισαγγελέα, όσο και οι εκπρόσωποι της τραγουδίστριας δεν ήταν διαθέσιμοι για να σχολιάσουν την υπόθεση ωστόσο, η Shakira πριν λίγες ημέρες απέρριψε πρόταση για συμβιβασμό του εισαγγελικού γραφείου, προκειμένου να κλείσει η υπόθεση. Η ίδια κατηγορείται για την μη πληρωμή φόρων από το 2012 μέχρι το 2014, χρονική περίοδο κατά την οποία η τραγουδίστρια δήλωσε ότι δεν ζούσε στην Ισπανία.

Δείτε στην παρακάτω gallery περισσότερες φωτογραφίες:

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved